Η Γη της Ελιάς: Το ραντεβού φωτιά Βασιλικής με Μιλτιάδη

4207

Συνταρακτικές ανατροπές έρχονται στον γ’ κύκλο της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς ειδικά όσον αφορά την Βασιλική και τον Μιλτιάδη.

Ο τελευταίος συγκεκριμένα θα είναι αυτός που θα της δώσει τις πρώτες βοήθειες μιας και γνωρίζει ΚΑΡΠΑ και έτσι θα την επαναφέρει στη ζωή, μετά τον πνιγμό της.

Μπορεί να σώθηκε, ωστόσο οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ δύσκολες για την Βασιλική. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος, ο Στάθης, η Αρετή, η Χάιδω, όλοι γίνονται υπερβολικά υπερπροστατευτικοί απέναντί της και κάνουν τα πάντα, για να μη της λείπει τίποτα.

Όμως, η συμπεριφορά αυτή θα ενοχλήσει αρκετά την Βασιλική μιας και η κατάσταση δεν θα αργήσει να ξεφύγει για αυτό και θα ζητήσει να σταματήσουν. Η ίδια θα προσπαθήσει να βρει έναν άνθρωπο να ηρεμήσει και να μην την φοβίζει με την υπερπροστασία του για αυτό και ο Μιλτιάδης θα το εκμεταλλευτεί.

Συγκεκριμένα, θα την συναντήσει τυχαία στον δρόμο και θα καταλάβει ότι είναι στεναχωρημένη για αυτό και θα βγουν για ένα καφέ να τα πουν.

Η Βασιλική θα του ανοίγει την καρδιά της, όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς και ο Μιλτιάδης θα δείξει κατανόηση.

Οι συναντήσεις τους θα γίνουν όλο και πιο συχνές με την Βασιλική να νιώθει ότι στην δεδομένη στιγμή της ζωής της, είναι ο μόνος που την καταλαβαίνει…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ