Η Γη της Ελιάς: Το συγκλονιστικό τρέιλερ του β΄ κύκλου μόλις κυκλοφόρησε

713

Το συγκλονιστικό τρέιλερ του β΄ κύκλου της σειράς του MEGA, H Γη της Ελιάς, μόλις κυκλοφόρησε! Νέες ιστορίες, νέοι ρόλοι και νέοι χαρακτήρες έρχονται με σκοπό να ταράξουν για ακόμα μια σεζόν τους τηλεθεατές που αγάπησαν την σειρά όσο καμία άλλη την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Τραγικές φιγούρες Αθηνά και Μαρία στον β΄ κύκλο
Η ιστορία της Αθηνάς πρωταγωνιστεί και μαζί με αυτή όλοι οι χαρακτήρες έρχονται στο προσκήνιο με νέες ιστορίες που θα συγκλονίσουν το κοινό. Κρυμμένα μυστικά, πάθη, έρωτες και πάνω από όλα το στοιχείο του μυστηρίου το οποίο κυριαρχεί την νέα σεζόν.

Ήδη από το πρώτο τρέιλερ για τον β΄ κύκλο της Γης της Ελιάς, οι ερμηνείες των Άντζελα Γκερέκου και Μάρω Κοντού κόβουν την ανάσα. Ιουλία και Κουράκος όπως θα δείτε χωρίζουν οριστικά ενώ ο Μάνος μαζί με την Μαρίνα παντρεύονται και βάζουν μπροστά την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής.

Φίλιππος και Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής
Στάθης και Ιουλία έρχονται ξανά κοντά ενώ η Μυρτάλη βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άνδρες. Ποιον θα διαλέξει και ποιες θα είναι οι συνέπειες; Ωστόσο κάτι που δεν γνωρίζαμε είναι μια απαγωγή. Φίλιππος και Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής στον β κύκλο της Γης της Ελιάς και όλη η Μάνη τρέμει μην τους συμβεί τίποτα κακό.

Ο δεύτερος κύκλος της Γης της Ελιάς, της σειράς που καθήλωσε χιλιάδες θεατές την περασμένη σεζόν έρχεται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του MEGA!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ