Η Γη της Ελιάς – Βόμβα: Το τεστ DNA που θα σπείρει πανικό

5524

Η Αρετή μπορεί να νόμιζε πως τα δύσκολα πέρασαν στη Γη της Ελιάς, όμως είναι γελασμένη καθώς τα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα φέρουν ένα τεστ DNA, τα αποτελέσματα του οποίου θα την κάνουν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Οι κακίες και η διχόνοια που έσπερνε όλο αυτόν τον καιρό δεν της βγήκαν σε καλό, αλλά σε πολύ κακό, αφού σχεδόν όλη η οικογένειά της, της γύρισε την πλάτη. Την πονά που ο Στάθης δεν είναι πια στο πλευρό της, όμως δεν έχει χάσει την ελπίδα πως θα γυρίσει. Μέχρι που μαθαίνει ότι…

Το τεστ DNA που προκαλεί σοκ στη Γη της Ελιάς

Δεν αργεί να έρθει στο φως η ύπαρξη του παιδιού της Ιουλίας και του Στάθη, και τότε είναι που θα έρθει η οριστική ρήξη, και θα διαταραχθούν οι οικογένειες Βρεττάκου και Καπερνάρων στη Γη της Ελιάς.

Τα μαντάτα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα αφτιά της Αρετής, η οποία καταρρέει. Ο Στάθης υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας στη ζωή της, και παρότι ήξερε πως η Ιουλία είναι η γυναίκα της ζωής του, εκείνη έτρεφε ακόμη ελπίδες πως θα γυρίσει.

Η ύπαρξη του παιδιού τους, σβήνει για πάντα όμως έστω αυτές τις μικρές πιθανότητες, και την προσγειώνει ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα. Θα το αντέξει; Η αντίδρασή της θα είναι δραματική…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ