Η καλλονή από την Κρήτη μιλάει για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας! (photos+video)

0

Την Κυριακή Κατσογρεσάκη, την Ελληνίδα που εργάζεται ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας φιλοξένησε στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Από τη Σητεία της Κρήτης η καλλονή Κυριακή Κατσογρεσάκη εργάζεται ως μέλος του πληρώματος των αεροσκαφών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας!

Η 28χρονη που ξεκίνησε να εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία Emirates κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί με το υπερπολυτελές της αεροπλάνο.

Η όμορφη αεροσυνοδός περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη το πώς βρέθηκε από αεροσυνοδός σε αεροπορική εταιρεία της Κρήτης να εργάζεται για την Emirates και αργότερα για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, ενώ περιέγραψε και το πώς είναι να ζει κανείς μέσα σε ένα παλάτι.

Η καλλονή από την Κρήτη περιγράφει τις δοκιμασίες που πέρασε έναν ολόκληρο μήνα προκειμένου να επιλεγεί για τη θέση, αναφέρεται στο αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας που ακολουθεί ενώ περιγράφει την απόλυτη χλιδή στην οποία ζει κάθε φορά που μένει με τη βασιλική οικογένεια στο παλάτι, ή στους πανάκριβους προορισμούς όπου ταξιδεύει μαζί της.

Γιατί απαγορεύεται να μάθει αραβικά, πόσο μπορεί να κοστίζουν μόνο τα λουλούδια που στολίζουν το αεροπλάνο σε κάθε ταξίδι του Σεΐχη, τι παροχές απολαμβάνει ακόμα και τους μήνες που έχει ρεπό, αλλά και ποια είναι η μεγαλύτερη παραξενιά των ανθρώπων που εξυπηρετεί;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ