Η Μάγισσα: Ακόμα δε ξεκίνησε κι από ΑΝΤ1 πάει Netflix

742

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό πως «Η Μάγισσα», από το κανάλι του Αμαρουσίου τον ΑΝΤ1, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει τα σύνορα, και να την δούμε στο…Netflix.

Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής, όπως όλα δείχνουν θα «ταξιδέψει» εκτός Ελλάδος, καθώς ο ΑΝΤ1, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διεθνή πλατφόρμα, και το μόνο που μένει είναι να κλείσει η συμφωνία.

«Η Μάγισσα» πάει Netflix;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, ο ΑΝΤ1 προχωρά σε γενικότερο πλαίσιο σε μία συμφωνία – πακέτο με το Netflix, για φιλόδοξες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, ενώ η διοίκηση του καναλιού το μόνο που μένει είναι να ανακοινώσει σύντομα τα ευχάριστα.

Η σειρά του σταθμού που αναμένεται να δούμε στην διεθνή πλατφόρμα, είναι σίγουρα «η Μάγισσα», καθώς αφού πρώτα προβληθεί αποκλειστικά στον ANT1, θα πάρει το δρόμο για το Netflix, προκειμένου να είναι διαθέσιμη για το διεθνές κοινό.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Για τις ανάγκες της σειράς, η οποία κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ και κατατάσσοντάς την ως η πιο ακριβή παραγωγή της σεζόν, υπενθυμίζεται ότι χτίστηκε πύργος 10 μέτρων από ειδική πέτρα που ήρθε από την Γερμανία, και δεκάδες εσωτερικοί χώροι με κάθε λεπτομέρεια.

Έχοντας εξαρχής κατά νου το ενδεχόμενο η σειρά να βγει εκτός συνόρων, οι συντελεστές της φρόντισαν να μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε χωρίς να έχει έξτρα γνώσεις από την ελληνική ιστορία.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ