Η Μάγισσα: Αναβολή για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1;

260

Μπορεί κάποιοι να είχαν σαν δεδομένο ότι η σειρά «Η μάγισσα» θα ξεκινούσε το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στον ANT1 ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως θα πάρουν μια μικρή αναβολή.

Η σειρά θα φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου και των σεναριογράφων των «Άγριων Μελισσών», που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της μυθοπλασίας ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, αναζητούνται ακόμη τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει η Έλλη Τρίγγου, ο Γιώργος Γάλλος, η Κατερίνα Λέχου, ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσιος Ροϊλός.
Όπως έχει δηλώσει αρχικά ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του το καλοκαίρι, «Η Μάγισσα δεν ήταν στο πρόγραμμα. Θα μπει σε διαδικασία παραγωγής το φθινόπωρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο και με συνολικά 60 επεισόδια που θα μεταδίδονται δύο φορές την εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023».

Η αλήθεια είναι πως στον ΑΝΤ1 έχουν δώσει «λευκή επιταγή» τόσο στον Λευτέρη Χαρίτο όσο και στους σεναριογράφους να δημιουργήσουν ένα καστ ηθοποιών που θα μπορεί να φέρει σε πέρας την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος.

Έτσι, όπως μαθαίνουμε, τελικά τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του έτους.

Μάλιστα κάποιοι στον ANT1 θεωρούν πως ‘Η Μάγισσα’ θα πρέπει να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη του 2023, παίρνοντας δηλαδή αναβολή έξι μήνες, συγκριτικά με το αρχικό σχέδιο. Έτσι ο Λευτέρης Χαρίτος και οι συνεργάτες του θα έχουν όλο τον χρόνο να δημιουργήσουν μια σειρά αντάξια των προσδοκιών τόσο του ίδιου όσο και εκείνων που θεωρούν πως με την προηγούμενη δουλειά του παρέδωσε μαθήματα καλής τηλεόρασης ανεβάζοντας τον πήχη στη μυθοπλασία.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε ότι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι θα ήταν λάθος να ξεκινήσει η σειρά μεσούσης της σεζόν και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν πως οι «Παγιδευμένοι» σημειώνουν υψηλές πτήσεις κόντρα στον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ