Η Μάγισσα: Η ιερόδουλη που μπαίνει στην σειρά και βάζει φωτιές

166

Η νέα υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, έρχεται σε είκοσι μέρες στις οθόνες μας, με τα πρώτα δείγματα να είναι άκρως θετικά!

Μιλάμε για μια σειρά με πολύ δυνατό καστ ηθοποιών, χωρισμένο σε χαρακτήρες των δυο οικογενειών μιας άλλης εποχής. Θα δούμε όμως και μια μεγάλη γκάμα ηθοποιών, που θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση και εξέλιξη της σειράς. Ένα από αυτούς είναι και η «Ποτούλα»! Ποια είναι η «Ποτούλα» και γιατί ο χαρακτήρας αυτός θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον στην «Μάγισσα»;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Χρύσα Κλούβα «ντύνεται» Ποτούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly λοιπόν, η «Ποτούλα» εργάζεται σε ένα καπηλειό της μακρινής εκείνης εποχής που μας «ταξιδεύει» η νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Όλα καλά ως εδώ, μια νεαρή κοπέλα δουλεύει σε καπηλειό. Εάν έχετε δει όμως αντίστοιχες σειρές, εποχής ελληνικές, αλλά και τις πρόσφατες ξένες υπερπαραγωγές όπως το Game of Thrones ή το Witcher, εκείνη την εποχή τα καπηλεία μετατρέπονταν και σε… οίκους ανοχής. Μπορεί δηλαδή μια νεαρή κοπέλα απλά να εργάζεται ως σερβιτόρα στα καπηλειά, αλλά εν συνέχεια μπορούσε -τότε- να προσφέρει και… περαιτέρω υπηρεσίες.

Θα την φέρουν αυτές οι υπηρεσίες ή έστω η δουλειά της στο καπηλειό, ένα βήμα πιο κοντά στις δυο μεγάλες οικογένειες, Λασκαραίων και Γερακάρηδων; Η συνέχεια επι της οθόνης, στην «Μάγισσα»!

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ