Η Μάγισσα: Η μεγάλη ανατροπή από τον ANT1

843

Με ανυπομονησία περιμένουμε όλοι τη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του ANT1 «Μάγισσα» και το κανάλι αποφάσισε να κάνει μια κίνηση-ματ για να κερδίσει τον ανταγωνισμό που τη νέα σεζόν προβλέπεται να είναι πολύ μεγάλος.

Τι αλλάζει στα αρχικά σχέδια του καναλιού

Το αρχικό σχέδιο του ANT1 ήταν η σειρά να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Καθώς όμως όπως είπαμε φέτος ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια θα είναι μεγάλος, αποφασίστηκε να βγαίνουν στον αέρα τρία, μπορεί και τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με στόχο να κερδίσει δυναμικά μια υψηλή θέση ανάμεσα στις άλλες σειρές.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι κινήσεις όμως του ANT1 δεν σταματούν εδώ, καθώς προχωράει σε μια ακόμα αλλαγή που σκοπό έχει να κερδίσει ποσοστά στην τηλεθέαση και έτσι ενώ στην αρχή η σειρά θα μεταδιδόταν στις 22.00, στο δεύτερο slot της βραδινής ζώνης δηλαδή, τα σχέδια άλλαξαν και θα προβάλλεται στις 21.00 απέναντι στο MEGA και τη «Γη της Ελιάς», στον «Σασμό» του ALPHA και στη «Φάρμα» του STAR.

Να πούμε ότι η νέα σεζόν, ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου για τον «Έρωτα Φυγά», στις 18 Σεπτεμβρίου για τους «Πανθέους», τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου για τη σειρά του ANT1 «Μάγισσα», τη «Γη της Ελιάς», τον «Σασμό» του ALPHA και τη «Φάρμα» του STAR, ενώ στις 2 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το «Ναυάγιο» και το «Προξενιό της Ιουλίας».

Τέλος την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα δούμε επίσης τους «Παγιδευμένους» του ANT1 και τις σειρές «Ο πρώτος από εμάς» και «Μετά τη φωτιά».

Οι σειρές ξεκινούν και οι μάχες ανάμεσα στα κανάλια για την κορυφή προβλέπονται μεγάλες…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ