Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ μπαίνει ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση

1135

Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Θεοφανώ μπαίνει ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Σκοτεινές εποχές αλλά και κρυφούς έρωτες φέρνει η νέα πολυαναμενόμενη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η Μάγισσα, η οποία θα «εισβάλει» τον Σεπτέμβρη, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με την πλοκή της.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Η ιστορία της μας πάει πολλά χρόνια πριν, πίσω στη Μάνη του 1818, λίγο πριν ξεσπάσει η Επανάσταση, με επίκεντρο τις δύο μεγάλες οικογένειες της περιοχής, τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες, που τους ενώνει μόνο το μίσος μέχρι…τώρα.

Οι δύο φατριές σε μία προσπάθεια συμφιλίωσης, αποφασίζουν να ενωθούν για πολλούς και διαφόρους λόγους με τον γάμο των παιδιών τους. Όμως σε αυτό τον γάμο υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο, η Θεοφανώ. Η Μάγισσα ανάμεσα στον Μάρκο και την γυναίκα του.

Οι δύο οικογένειες προς όφελος όλων, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους αλλά και της γέννησης του εγγονιού τους, στο trailer όμως που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως η καρδιά του Μάρκου είναι δοσμένη αλλού.

Συγκεκριμένα τον βλέπουμε να φιλιέται στα κρυφά με την Θεοφανώ, την ώρα που λένε πως «είχαμε ορκιστεί πως τίποτα δεν θα μας χωρίσει», κάτι που αποδεικνύει πως το ζευγάρι είναι μαζί χρόνια.

Παράλληλα η γυναίκα του Μάρκου, από ένστικτο, του εξομολογείται πως δεν θέλει τη Θεοφανώ κοντά στο παιδί αλλά και γενικότερα στο σπίτι τους, με τον ίδιο να της λέει πως είναι χρόνια στη δούλεψή τους και πως δεν θα πάει πουθενά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ