Η Μάγισσα: Λασκαραίοι και Γερακάρηδες συστήνονται πριν την πρεμιέρα

165

Αντίστροφα μετρούν η ημέρες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα, η οποία ήδη «trendαρει» στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού που ανυπομονεί για το πρώτο επεισόδιο.

Η πλοκή της καθηλωτική, και το καστ των ηθοποιών διαλεκτό. Όλα είναι έτοιμα, και ο ΑΝΤ1, μας παρουσιάζει αναλυτικά μέσα από ανάρτηση στην σελίδα της σειράς στο Instagram, όλα τα μέλη των οικογενειών που θα αποτελέσουν επίκεντρο των καταιγιστικών εξελίξεων στην Μάνη, των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Θεοφανώ

Υπηρέτρια της οικογένειας Λάσκαρη. Από μικρή, είχε μια έντονη διαίσθηση και κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Σύντομα, θα έρθει αντιμέτωπη με το χάρισμά της, αλλά και το παρελθόν της που αγνοούσε μέχρι τώρα.

Όλα τα μέλη των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων στην Μάγισσα

Οι Λασκαραίοι, είναι οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά. Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

Ένα απρόσμενο γεγονός θα ανατρέψει τις ζωές τους αλλά και την εύθραυστη ειρήνη που έχουν κάνει με την οικογένεια των Γερακάρηδων μέσα από το γάμο των παιδιών τους.

Στις θάλασσες της Μάνης, όλοι φοβούνται τους Γερακάρηδες. Σόι πειρατών, βίαιοι και φιλόδοξοι να φτάσουν τη δύναμη των Λασκαραίων.

Μπορεί ο γάμος των παιδιών τους να μόνιασε τις δύο οικογένειες αλλά οι παθιασμένοι Γερακάρηδες πάντα θα πολεμούν γι’ αυτό που θέλουν να κατακτήσουν.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ