Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ πρωταγωνιστεί σε video clip γνωστής τραγουδίστριας

259

Η αγαπημένη μας Άννα από τους παγιδευμένους, κατά κόσμον, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ εκτός από το πετυχημένο σήριαλ, πρωταγωνιστεί και σε video clip γνωστής τραγουδίστριας.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι από τα πρόσωπα που έχουν προκαλέσει αίσθηση τη φετινή τηλεοπτική χρονιά ξεχωρίζοντας μέσα από την ερμηνεία της στη σειρά «Παγιδευμένοι». Από τα σχολικά της χρόνια είναι κολλητή φίλη με την τραγουδίστρια Πολυξένη Καράκογλου. Οι δυο τους φοιτούσαν στο Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά και ονειρεύονταν τις επαγγελματικές τους πορείες.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Όταν η Πολυξένη Καράκογλου είχε πλέον καταλήξει με την στιχουργό Αθηνά Σπανού στα τραγούδια του προσωπικού της άλμπουμ «Σημεία Στίξης», ζήτησε από την καλύτερη της φίλη, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να επιλέξει το αγαπημένο της για να πρωταγωνιστήσει στο video clip του.

«Ήμουν 100% σίγουρη πως θα διάλεγε το «Της Άνοιξης Κολώνια». Αυτό το ρομαντικό, γεμάτο μέλι και μυρωδιές, τραγούδι φώναζε Μάρθα. Απλώς επιβεβαιώθηκα», λέει η Πολυξένη Καράκογλου για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που επέλεξε αυτό το τραγούδι για να παίξει στο video clip του.

Το τραγούδι «Της Άνοιξης κολώνια» είναι ένα τραγούδι για τον έρωτα στην πορεία του χρόνου, για το ταξίδι του μυαλού, για τους ανθρώπους που αλλάζουν και ξανασυστήνονται.

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Βαλεργάκη, ο οποίος ανέλαβε και τη διεύθυνση φωτογραφίας με την πολύτιμη συμβολή της Σοφίας Καρακάση στη σκηνογραφία.

Έπαιξε η ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Αφροδίτη Βραχοπούλου, Δήμητρα Θωμλούδη, Βάσια Κατσιγιάννη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Κωνσταντίνος Μαλακατές, Άρης Μπαταγιάννης, Χριστίνα Μπλανάρου, Μάριος Ιβάν Παπούλιας και Μάνος Ψάρρης.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ