Η Παραλία: Αυτός είναι ο λόγος που έβγαλαν από την μέση την Ρηνιώ

5845

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο λόγος που έβγαλαν από την μέση την Ρηνιώ.

Η Ρηνιώ, που σκόρπιζε παντού χαμόγελα και ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στην σειρά «Η Παραλία» άφησε πίσω της μεγάλο κενό. Η άγρια δολοφονία της στιγμάτισε την ησυχία και την ανεμελιά του χωριού, με όλους, να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Το χωριό διχάζεται εντελώς, καθώς η δολοφονία της Ρηνιώς ήταν το κερασάκι στην τούρτα, προκειμένου οι υποψίες κάποιων να στραφούν προς τους χίπιδες. Μπορεί ο Πιτ να μην ευθύνεται, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους, πιστεύουν ότι έχουν κάποια ανάμειξη. Είναι αλήθεια;

Η Ρηνιώ, παρότι ήταν από τα πιο ήσυχα άτομα του νησιού, το γεγονός της προίκας της, την έκανε αυτόματα έναν επικίνδυνο άνθρωπο για όσους τα θέλουν, μιας και έχει κάνει ουκ ολίγες φορές ξεκάθαρο, πως δεν πρόκειται να τα πουλήσει.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να θέλει κάποιος να την βγάλει από την μέση, την ώρα που από αυτά τα κτήματα διακυβέυονται συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που θα αναδείξουν την περιοχή.

Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με διάφορα spoilers, έρχονται στην επιφάνεια αρκετές πληροφορίες που αλλάζουν τα δεδομένα. Ο Καραχάλιος, έπειτα από μία συζήτησή του με τον Λευτέρη, έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, τα οποία αποκαλύπτουν πτυχές που δεν ήταν τόσο αθώες όσο περίμενε.

Η Παραλία Spoiler: Το όχι και τόσο αθώο παρελθόν της Ρηνιώς

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ