Η Παραλία – Γιώργος Νινιός: Έχουμε «νικητή» στο Twitter

1033

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών «Η παραλία» μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Η καθημερινή σειρά της ΕΡΤ που διαδραματίζεται στην Κρήτη, κάθε βράδυ προκαλεί το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter, που σχολιάζουν τις ξεχωριστές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Αυτός όμως που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και κάνει την διαφορά είναι ο Δημητρός. Ένα ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Νινιός και όπως ο ίδιος είχε πει για τον ρόλο του: «Είμαι ο Δημητρός Αρχοντάκης. Η μητέρα μου είναι η Νικολίνα (Μπέτυ Λιβανού). Με γέννησε σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό το παιδί ζει με πολύ ιδιαίτερη σκέψη, κινείται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο».

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

«Σκέφτεται πολύ ιδιαίτερα και διαφορετικά από τους άλλους. Φυσικά ενθουσιάζεται πολύ εύκολα, λυπάται πολύ εύκολα. Είναι στα άκρα αλλά και συγχρόνως σε μια ροή που του την έχει επιβάλει η κατάστασή του».

Αυτός ο ρόλος του Δημητρού είναι που κάνει το Twitter να αποθεώνει τον Γιώργο Νινίο σταθερά σε κάθε του σκηνή που εμφανίζεται. Αν υπήρχε όσκαρ Twitter σίγουρα θα το κέρδιζε ο Νινιός με την εξαιρετική του ερμηνεία!

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ