Η Παραλία: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του

2740

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον ρόλο του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του.

Χθες το βράδυ στις 22:45, ήταν η μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας και πολλά υποσχόμενης σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία», η οποία μας ταξιδέψε στα Μάταλα, την εποχή του έρωτα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Ένα πρόσωπο όμως που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, και αυτό είναι ο Γιάγκος. Ένα πρόσωπο αρκετά αμφιλεγόμενο και μπλεγμένο στα σκοτάδια του νησιού.

Ο Γράντος είναι μια προσωπικότητα που συνεχώς μεταβάλλεται και κρύβει όλα όσα φοβάται. Ένας άντρας που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο χωριό, με έναν πηγαίο θυμό που δεν ξέρει πώς να χειριστεί που πηγάζει από το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει τους πραγματικούς του γονείς.

Μεγάλωσε με την οικογένεια του παπά-Νικόλα και είναι χρόνια παντρεμένος με την κόρη του, την Κερασία. Στην πραγματικότητα, όμως, σκέφτεται κρυφά, ακόμα, την Υπατία, τον εφηβικό του έρωτα.

«Ο Γράντος, λοιπόν, που θα γνωρίσουμε στα Μάταλα της Κρήτης. Ένας ήρωας αμφιλεγόμενος, ένας ήρωας γεμάτος αδιέξοδα, χωρίς παρελθόν, χωρίς να γνωρίζει από ποιους έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο.

Του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στην συμπεριφορά του. Είναι ένας φωτεινός και ένας σκοτεινός ήρωας. Θα ταξιδέψουμε μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους ήρωες, στον υπέροχο κόσμο των Ματάλων την δεκαετία του ’60», αναφέρει ο Νικόλας Παπαγιάννης για τον ρόλο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ