Η Παραλία: Ποιοι ηθοποιοί είναι πατέρας και κόρη στην πραγματικότητα;

1678

Η Παραλία, η νέα σειρά που έκανε πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα και έχει ήδη κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Η δολοφονία της Ρηνιώς και όσα συμβαίνουν στα Μάνταλα, έχουν κάνει το τηλεοπτικό κοινό να αγαπήσει το καθημερινό σήριαλ της ΕΡΤ.

Πόσοι είναι αυτοί όμως που γνωρίζουν πως στην σειρά, δύο ηθοποιοί είναι στην πραγματικότητα πατέρας και κόρη, ενώ είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να παίζουν μαζί σε σήριαλ, στην Παραλία της ΕΡΤ.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς Δανάη Μιχαλάκη, η οποία στην Παραλία υποδύεται την Υπάτια, και τον πατέρα της τον Γιώργο Μιχαλάκη που τον είδαμε για πρώτη φορά χτες στις οθόνες μας και υποδύεται έναν κάτοικο του χωριού ο οποίος έχει μια ιδιόμορφη σχέση με την γιαγιά της Υπατίας.

Ο εξαιρετικός ηθοποιός Γιώργος Μιχελάκης έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος σε πάρα πολλές κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δίδαξε θέατρο σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ