Η Παραλία Spoiler: Φτάνει στα Μάταλα και η Υπατία είναι με τον…

332

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην νέα καθηλωτική σειρά της ΕΡΤ η «Παραλία» και στα επόμενα επεισόδια μία ακόμη άφιξη θα αναστατώσει την Υπατία, καθώς ο αρραβωνιαστικός της ο Γιώργος, αποφασίζει να πάει στην Κρήτη να την βρει.

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με την τραγική δολοφονία της Ρηνιώς, αλλά και το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, η Υπατία περνά τον χρόνο της με τον…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Γιώργος εισβάλει στην… Παραλία

Προσπαθώντας να ξεχαστεί από τραγικό συμβάν που σημάδεψε την επιστροφή της στα Μάταλά αλλά και το σπίτι της δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά που πήγε, η Υπατία ενθουσιασμένη από την γνωριμία της με τον Χάρι περνά μαζί του μία ολόκληρη ημέρα.

Μαζί του κάνει επισκέψεις στα γύρω χωριά και φροντίζουν μαζί τους ασθενείς, αγνοώντας πως πίσω στο σπίτι της, την περιμένει ο αρραβωνιαστικός της Γιώργος, ο οποίος αντί να βρει την Υπατία σπίτι, βρίσκει μόνο την μητέρα της, η οποία τον συστήνει στην οικογένειά της.

Την ίδια ώρα όμως η Υπατία με τον Χάρι αποφασίζουν να ξεκουραστούν από τις επισκέψεις, και οδηγούνται σε μία ερημική παραλία. Η ώρα περνά και η μητέρα της Υπτίας Αντιγόνη αρχίζει και ανησυχεί καθώς λείπει όλη μέρα. Θα γυρίσει έγκαιρα;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ