Η Παραλία Spoiler: «Της είχε ριχτεί άγρια, ξέρουν τι κάνει»

427

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στην νέα σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία, την ώρα που όλο το χωριό των Ματάλων προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια δολοφονία της Ρηνιώς.

Ο φονιάς είναι ανάμεσά τους, και οι υποψίες των χίπιδων, και κυρίως του Πιτ πέφτουν πάνω στον Γραντό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 8/9 στην Παραλία, παρακολουθήσαμε έναν έντονο διάλογο του Πιτ μ τους υπόλοιπους χίπιδες, και εκεί τους αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνώριζαν μέχρι τώρα, και που τοποθετούν τον Γραντό στην θέση του δολοφόνου.

Ποιος είναι ο δολοφόνος της Ρηνιώς στην Παραλία

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά φορτισμένος από την κατάσταση ο Πιτ, στο καφενείο μαζί με τον Χάρι και τους υπόλοιπους χίπιδες, αποκαλύπτει πράγματα που σοκάρουν. «Ο Γράντος, αυτός ο μπάσταρδος την σκότωσε. Είχε ριχτεί στην Ρηνιώ άγρια, αλλά ευτυχώς χωρίς επιτυχία» τους λέει, και τον κοιτούν έκπληκτοι.

«Έχει ριχτεί και σε άλλα κορίτσια στο χωριό. Θυμώνει όταν τον απορρίπτουν» συμπληρώνει με τον Χάρι να του απαντά πως καταλαβαίνει πως συνδέει τα πράγματα αλλά είναι άλλο να απορρίπτεις κάποιον και άλλο να τον σκοτώνεις.

«Αν σκότωνε όποια δεν πήγαινε μαζί του, θα είχαμε να κάνουμε με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη των Ματάλων» του αναφέρει.

«Εγώ λέω ότι άντρας που επιτίθεται σεξουαλικά σε μία γυναίκα, μπορεί και να την σκοτώσει. Και η χωροφυλακή ξέρει για τη δράση του αλλά κάνει τα στραβά μάτια γιατί είναι υπάλληλος του Αρχοντάκη», επιμένει ο Πιτ. Που θα καταλήξει όλο αυτό; Θα μεταφέρει στην αστυνομία τις σκέψεις του;

Η συνέχεια θα μας καθηλώσει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ