Η Παραλία: Το παρελθόν του Χάρι στοιχειώνει τις νύχτες του

1180

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως το παρελθόν του Χάρι στοιχειώνει τις νύχτες του.

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στην Υπατία και τον Γιώργο, που έχουν διαφορετικά θέλω για το κοινό τους μέλλον. Το παρελθόν του Χάρι έρχεται να τον στοιχειώσει, ενώ το χωριό πιέζει τον Καραχάλιο να βρει τον δολοφόνο που μετέτρεψε την περιοχή τους από παράδεισο σε κόλαση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό σπίτι της στο Ηράκλειο. Εκείνος της αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον πεθερό του, Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη. Η συζήτηση φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για την κοινή τους πορεία.

Η συζήτηση του ζευγαριού με το Γράντο φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί ανησυχία στον Γιώργο. Παράλληλα ο Καραχάλιος μετά την συζήτηση του με τον Λευτέρη έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, καθώς αποκαλύπτονται πτυχές που δεν είναι τόσο αθώες όσο περίμενε.

Η Αντιγόνη, στα Μάταλα, ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντηση του με την Υπατία εκφράζοντας την ανησυχία της με την σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό. Ο Παύλος παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιού του, κάνοντας μία επίσκεψη στον Αρβανιτάκη.

Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία για το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς. Η Υπατία και ο Γιώργος επιστρέφουν στα Μάταλα, με ένταση στη σχέση τους μετά τις συζητήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Το παρελθόν του Χάρι συνεχίζει να στοιχειώνει τις νύχες του, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του πριν από την άφιξη του στην ειδυλλιακή παραλία.

Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες του στις χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στην σχέση τους με τους ντόπιους. Κάποιος προσπαθεί να τους εκδιώξει από την γραφική παραλία τον Ματάλων… Πάει καιρός από την μέρα που ο Καραχάλιος άρχισε να ερευνά την υπόθεση και πλέον ασκούνται πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου, προκαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία ανησυχεί και εκνευρισμένη με τον Γιώργο του ζητά χρόνο για να ηρεμήσει, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνει τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Το ανομολόγητο παρελθόν χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας την συμπεριφορά του στο παρόν.

Η Υπατία με τον Γιώργο τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα του γάμου τους στη Μαρία. Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει την σχέση του γιού του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια. Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες.

Ο Γράντος, απροσδόκητα σώζει την Τες από μία δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου για τις παρανομίες του κοινόβιού της παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ