Ήλιος: Η Αλίκη αναίσθητη – Τρόμος για Εύα και Άρη

213

Ο Ήλιος θα ανατείλει και απόψε στις οθόνες μας στις 20:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Η Αλίκη μετά το ισχυρό σοκ που δέχεται μετά την αποκάλυψη του πτώματος που εμπλέκεται στον φόνο του στην σειρά Ήλιος, βρίσκεται αναίσθητη στο πάτωμα με την Εύα και τον Άρη να βρίσκονται σε ισχυρό σοκ μόλις την αντικρίζουν.

Τι θα δούμε απόψε

Η Αλίκη προσπαθεί να μάθει από τον Δημήτρη πληροφορίες για το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε θαμμένο μετά από τόσα χρόνια. Η αστυνομία βρίσκει ένα στοιχείο που ενοχοποιεί την Έλσα για το φόνο του Φίλιππου. Η Αλεξάνδρα, θέλοντας να πάρει εκδίκηση, βάζει στην τσάντα της το όπλο της και ετοιμάζεται να συναντήσει την Έλσα.

Ο Νικήτας επιστρέφει στην Καβάλα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει ο ίδιος την Τζένη. Εκείνη, όμως, τον απειλεί πως αν δεν της δώσει σύντομα τα χρήματα θα μάθουν όλοι πως είναι ζωντανός.

Η Δάφνη παρακαλεί τον Αντώνη να μην την καταδώσει στην αστυνομία. Η Ελένη πηγαίνει σε ένα σπίτι για να το δείξει σε πελάτες. Μπροστά της, όμως, εμφανίζεται ο Ιάσωνας. Η Ελένη τον αναγνωρίζει και εκείνος την απειλεί με ένα μαχαίρι. Η Εύα και ο Άρης μπαίνουν στο σπίτι και σοκάρονται όταν βρίσκουν την Αλίκη αναίσθητη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ:

Οι εξελίξεις σοκάρουν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος, η Αλίκη βρίσκεται αναίσθητη με τα παιδιά της, Εύα και Άρη να πανικοβάλλονται βλέποντάς την.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ