Ήλιος: Η καριέρα της Αθηνάς καταστρέφεται μέσα σε μια στιγμή

870

Σε πολύ άσχημη θέση θα βρεθεί η Αθηνά, στη σειρά Ήλιος, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Γιάννη.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, ο Γιάννης και η Αθηνά έρχονται πολύ κοντά, με την πρωταγωνίστρια να βιώνει όμορφα συναισθήματα, μετά από πολύ καιρό. Οι δυο τους δένονται συναισθηματικά και χτίζουν μία πολύ όμορφη σχέση.

Όλα αυτά, μέχρι ο Γιάννης να κατηγορηθεί για την δολοφονία του πιλότου και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η Αθηνά, γνωρίζει πως ο αγαπημένος της δεν είναι μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση, καθώς το βράδυ του φόνου βρίσκονταν μαζί. Φυσικά, αν αποκαλύψει κάτι τέτοιο, η καριέρα της θα καταστραφεί. Έτσι, ξεκινάει τις έρευνες, με την βοήθεια του Δημήτρη, για να εντοπίσει τον ένοχο.

Αυτό που δε γνωρίζει η Αθηνά, στη σειρά Ήλιος, είναι πως κάποιοι παρακολουθούν κάθε της κίνηση. Έτσι, όταν εκείνη συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να αθωώσει τον Γιάννη, ένα ατύχημα με το αμάξι της την οδηγεί στο νοσοκομείο. Όταν συνέρχεται, αντιλαμβάνεται σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται. Αποφασίζει να μιλήσει με κάθε κόστος, προκειμένου να σωθεί και η ίδια, αλλά και ο Γιάννης.

Έτσι, η Αθηνά αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Γιάννη και σύμφωνα με το TV24, εκείνος αποφυλακίζεται. Ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, το Πειθαρχικό έχει άλλη άποψη. Η εισαγγελέας έμπλεξε την προσωπική της ζωή με τη δουλειά, γεγονός που αποτελεί μεγάλο σφάλμα για τις έρευνες, αλλά και για την αντικειμενική απόδοση της δικαιοσύνης.

Αυτό σημαίνει πως η Αθηνά κινδυνεύει να χάσει οριστικά τη δουλειά της, μέσω μιας βαρύτατης ποινής…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ