Ήλιος: Λήδα και Δημήτρης στα μαχαίρια – Ο έντονος τσακωμός

950

Μία έντονη σύγκρουση θα ξεσπάσει σύντομα, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Η Λήδα και ο Δημήτρης θα πιαστούν στα χέρια, στα επόμενα επεισόδια Ήλιος, όσο ο Νικήτας θα προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Η συνεργασία της Λήδας με τον Λαϊνά έχει αποδειχθεί σωτήρια για το έργο της αστυνομίας, όχι, όμως για την ίδια.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, η ηρωίδα μας άρχισε να δένεται συναισθηματικά με τον Νικήτα, παρά τον φόβο που ένιωθε στην αρχή. Μία πολύ όμορφη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη, αλλά και του Δήμου. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες ανησυχούν για την αγαπημένη τους Λήδα.

Ο Νικήτας είναι ένας άνθρωπος του υποκόσμου. Τα επόμενα σχέδιά του είναι να πραγματοποιήσει μια κλοπή κι ύστερα να εγκαταλείψει την Ελλάδα για πάντα. Η Λήδα ζητάει από τον Δημήτρη να πιάσει τον Μάνο, μέσω του Νικήτα, αφήνοντάς τον ελεύθερο στο τέλος. Εκείνος δέχεται, παρόλο που μέσα του γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ποτέ.

Ο Νικήτας εντοπίζει κοριούς στο μπουφάν του και υποψιάζεται την αγαπημένη του. Έτσι, την απομακρύνει από τη ζωή του και εξαφανίζεται. Η Λήδα θεωρεί πως ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος για αυτό και ξεσπάει σε φωνές, στη σειρά Ήλιος. Φαίνεται πως ο Λαϊνάς αθέτησε τις υποσχέσεις του, και έβαλε σε κίνδυνο η ζωή του φίλου της.

Αυτό θα εξοργίσει την πρωταγωνίστρια, η οποία είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για τον Νικήτα. Ο Δήμος, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Τί θα συμβεί στη συνέχεια;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ