Ήλιος: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και αναστατώνει τη Λήδα

532

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά «Ήλιος» του Ant1, έρχεται, φέρνει ερwτική τρικυμία και αναστατώνει τη Λήδα.

Ο ερχομός του στην καθημερινή σειρά θα προκαλέσει κλιμακωτές αντιδράσεις αλλά και νέες φουρτούνες σε κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας. Ο ήρωας αυτός θα εμπλακεί στη ζωή της Λήδας (Ευγενία Δημητροπούλου) καθώς είναι συνάδελφός της στο νοσοκομείο, όπου εργάζεται. Τη θέση που θα έχει στη σειρά επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb. Το νέο αυτό πρόσωπο που θα “εισβάλει” στη καθημερινότητα μας, όχι απλά αναστατώνει ερwτικά τη Λήδα, αλλά πρόκειται να παίξει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς “Ήλιος”.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που μπαίνει σύντομα στη σειρά “Ήλιος”
Φορώντας ιατρική ποδιά ο Σόλων Τσούνης, ο αγαπητός στο κοινό και ως Διονύσης από την κωμωδία του Alpha «Το σόι σου» μπαίνει στα νέα επεισόδια της σειράς «Ήλιος». Και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα έχει ρόλο-κλειδί στη ζωή της Λήδας.

Οι δύο τους καθώς βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο πολύ σύντομα θ’ αναπτύξουν μια καλή επαγγελματική σχέση, η οποία και θα τους φέρει πιο κοντά σε προσωπικό επίπεδο. Η ζωή της Λήδας ειδικά μετά τα όσα έχει ζήσει από την απώλεια της μητέρας της και τις ανατροπές στη σχέση της με το Φίλιππο (Αντίνοο Αλμπάνη) βρίσκεται σ’ ένα κομβικό σημείο. Η επανασύνδεση με το Φίλιππο είναι κάτι που το θέλει πολύ. Όταν όμως ο νέος ήρωας-συνάδελφός της μπαίνει στη ζωή της προκαλεί αναστάτωση τέτοια που ούτε και η ίδια μπορεί να φανταστεί. Εκείνος από την πλευρά του νιώθει γοητευμένος από την παρουσία της και σιγά-σιγά αρχίζει να την πολιορκεί.

Ποιος είναι ο Σόλων Τσούνης
Ο Σόλων Τσούνης, επανακάμπτει στην TV, μετά από δύο σημαντικές δουλειές που έκανε στον Alpha. Όλοι τον θυμόμαστε ως Διονύση Χαμπέα στην κωμωδία του Alpha “Το σόι σου”. Επίσης, πέρσι συμμετείχε σε κόντρα ρόλο στην δραματική σειρά “Έρωτας μετά”. Είχε υποδυθεί το Στάθη, έναν οικογενειακό φίλο του Κωνσταντίνου (Αντώνης Καρυστινός) και της Ηλέκτρας (Έμιλυ Κολιανδρή).

Σημειωτέον ο Τσούνης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη “Λούφα και παραλλαγή” το 2006. Ακολούθησαν οι εμφανίσεις του στις σειρές “Αληθινοί Έρωτες” και “Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα”. Έπαιξε ακόμη στα σίριαλ “Όλα στον αέρα” και “Έχω ένα μυστικό”, “Ο 3ος Νόμος” και “Δια Ταύτα”.

Επίσης το 2007 πήρε το βραβείο “Α’ ανδρικού ρόλου για το 2007” στον διαγωνισμό “Μικρές νύχτες” του περιοδικού “Σινεμά” για την ταινία μικρού μήκους ταινίας “Η Πυραμίδα”, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαθανάση. Αμέσως μετά ακολούθησε και η συμμετοχή του στην κινηματογραφική ταινία “Η Νήσος”. Στο θέατρο έχει παίξει σε περισσότερες από δεκαπέντε παραστάσεις. Τις δύο προηγούμενες χρονιές τον είδαμε στη “Λωξάντρα” και στο “Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές” με την Κάτια Δανδουλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ