Ήλιος: Σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή της Λήδας – Επίθεση κακοποιών

307

Μία επίθεση θα είναι αρκετή για να βρεθεί η Λήδα σε μεγάλο κίνδυνο, στη σειρά Ήλιος.

Άθελά της θα μπλεχτεί σε μία αρκετά περίπλοκη κατάσταση, η οποία θα κάνει τη ζωή της να κρέμεται από μία κλωστή. Μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Μενέλαο, η αστυνομία βρίσκεται σε μία μόνιμη εγρήγορση. Αρχηγός σε αυτό είναι ο Λαϊνάς, ο οποίος θέτει στο επίκεντρο τον Δήμο.

Καθώς οι έρευνες γίνονται όλο και πιο δύσκολες, ο Δημήτρης ζητάει την βοήθεια του Δήμου. Όταν πληροφορείται πως ο Φίλιππος είναι γιος του Μενέλαου, αποφασίζει να απευθυνθεί σε ένα νέο σύμμαχο για να ξεσκεπάσουν τον εγκληματία. Μία μάχη ξεκινάει, με τους ήρωες να μπλέκονται σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ακόμη και ήρωες που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Η στιγμή της απόδρασης
Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, ο Δήμος μπαίνει στη φυλακή για να αποσπάσει πληροφορίες, γύρω από τον Μακρίδη. Με άκρα μυστικότητα και με τις οδηγίες του Δημήτρη, ο Δήμος ξεκινάει την έρευνά του, αντιμέτωπος με τους σκληρούς κρατούμενους των φυλακών. Εκεί, συναντάει τον Νικήτα, έναν άντρα αδίστακτο κι αποφασισμένο να φτάσει στα άκρα.

Ο Δήμος αμέσως κερδίζει την εμπιστοσύνη του, με τον Νικήτα να του εκμυστηρεύεται το σχέδιο της απόδρασης που ετοιμάζει. Γρήγορα ενημερώνει τον Λαϊνά, ο οποίος τον συμβουλεύει να τον ακολουθήσει. Έτσι, αρχίζει ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα σε αστυνομικούς και κρατούμενους. Ο Νικήτας ξεκινάει τις παράνομες δουλειές του, με την ασφάλεια να τον ακολουθεί, εν αγνοία του. Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με μία επίθεση στη σειρά Ήλιος, στην οποία άθελά της θα συμμετέχει και η Λήδα.

Η Λήδα το θύμα της συμπλοκής
Βλέποντας το πείσμα του Νικήτα, ο Λαϊνάς αποφασίζει να τον προσεγγίσει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MYtv, του ζητάει να του δώσει όλες τις πληροφορίες που έχει για το κύκλωμα, με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Εκείνος αρνείται και συνεχίζει το σχέδιο του. Η μάχη ξεκινάει, με την αστυνομία να ανοίγει πυρά πάνω σε μια συμπλοκή.

Ο αδίστακτος αυτός άντρας τραυματίζεται βαριά, όμως καταφέρνει να γλιτώσει. Στο δρόμο του, μετά την επίθεση, εντοπίζει την Λήδα και της ζητάει να τον περιθάλψει, στη σειρά Ήλιος. Όταν εκείνη διστάζει, ξεκινούν οι απειλές. Φοβισμένη για τη ζωή της, η Λήδα δέχεται και του παρέχει φροντίδα και προστασία, κρυφά από την αστυνομία. Η ζωή της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Πώς θα αντιδράσει η πρωταγωνίστρια;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ