Ήλιος: Σε νέο δολοφονικό παιχνίδι μπλέκουν Διώνη & Φίλιππος

262

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν οι δύο πρωταγωνιστές. Μετά τη δολοφονία του Μενέλαου στη σειρά Ήλιος, η Διώνη και ο Φίλιππος καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν τη ζωή τους. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, η Διώνη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Καβάλα, οριστικά.

Η ίδια, με δυσκολία μπορεί να αντέξει τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και το γεγονός πως με τον αγαπημένο της σύντροφο είναι αδέρφια. Έτσι, ετοιμάζεται για το ταξίδι της στη Γενεύη, το οποίο θα είναι οριστικό κι αμετάκλητο. Βέβαια, η μοίρα φροντίζει να της επιφυλάξει ένα διαφορετικό παιχνίδι, με πρωταγωνίστρια την ίδια, αλλά και τον Φίλιππο. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Ένα πτώμα φέρνει την ανατροπή
Η Διώνη μαζεύει τα πράγματά της, αποφασισμένη να κλείσει τις πόρτες του παρελθόντος για πάντα. Λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα, αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη βόλτα στην παραλία, για να σκεφτεί. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με ένα φρικτό γεγονός. Θα αντικρίσει το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας και ο κόσμος της θα καταρρεύσει.

Γρήγορα η Διώνη θα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για δολοφονία, επομένως, θα καλέσει την αστυνομία, από την οποία θα ενημερωθεί και ο Φίλιππος, στη σειρά Ήλιος. Οι ερωτήσεις θα ξεκινήσουν στην πρωταγωνίστρια, η οποία θα δηλώσει πως δεν έχει ιδέα. Στο πλευρό της θα βρεθούν ο Φίλιππος και ο Δημήτρης, οι οποίοι θα αρχίσουν να υποψιάζονται πως η υπόθεση του Μενέλαου, δεν έχει κλείσει με τον θάνατό του.

Στο τμήμα θα βρεθεί η γυναίκα που φρόντιζε τον Μενέλαο, η Ορόρα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi, η Ορόρα αναζητάει την αδερφή της, ενώ ο θάνατος αυτής της γυναίκας, φαίνεται πως δένει εξαιρετικά με όλα αυτά τα παράξενα γεγονότα. Στη μέση μπαίνουν και ευαίσθητα θέματα Trafficking, με τον Δημήτρη να ξεκινάει εκ νέου έρευνες.

Ο Φίλιππος και η Διώνη, μετά την δολοφονία της νεαρής γυναίκας, δέχονται να φιλοξενήσουν για λίγο την Ορόρα, μέχρι να βρεθεί η αδερφή της, στη σειρά Ήλιος. Έτσι, οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται ξανά κοντά. Τί θα δείξει το τεστ DNA που θα κάνουν αμφότεροι;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ