Ήλιος: Σε τεστ DNA υποβάλλονται Φίλιππος και Διώνη

381

Φαίνεται πως ο Φίλιππος και η Διώνη θα έρθουν ξανά κοντά, μέσω ενός τεστ DNA, στη σειρά Ήλιος. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, η Διώνη δεν μπορούσε να δει ξανά στα μάτια της τον σύντροφό της. Η ντροπή της ήταν μεγάλη. Πώς θα τον αντίκριζε στα μάτια και θα του έλεγε πως είναι αδέρφια; Ο κόσμος της κατάρρευσε μέσα σε μια στιγμή, με τον Φίλιππο να απορεί για τον λόγο που τον εγκατέλειψε η αγαπημένη του.

Η στιγμή της αλήθειας, όμως, πλησιάζει και για τον Φίλιππο. Όταν μαθαίνει από τον ίδιο τον Μενέλαο πως είναι ο πατέρας του, καταρρέει. Φωνάζει και ωρύεται κατηγορώντας την Αλεξάνδρα για όλα τα ψέματα που έχτισε σαν τείχος γύρω από τη ζωή του. Οι πρώην σύντροφοι βρίσκονται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η μοιραία συνάντηση
Ο θάνατος του Μενέλαου θα φέρει ξανά κοντά τον Φίλιππο και την Διώνη. Εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα, μαζί. Κατανοούν πως δεν υπάρχει άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Για να επιβεβαιώσουν το φρικτό αυτό γεγονός, Φίλιππος και Διώνη αποφασίζουν από κοινού να κάνουν τεστ DNA, στη σειρά Ήλιος. Οι απαντήσεις θα καθορίσουν τη ζωή τους οριστικά.

Στο μεταξύ, τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Φίλιππος καλούνται να αντιμετωπίσουν την απώλεια του πατέρα τους. Μπορεί ο Φίλιππος να μη τον έζησε σαν πατέρα, η καταδίωξη που του άσκησε όμως, τον γεμίζει ενοχές. Πριν μάθει πως είναι ο πατέρας του, έψαχνε τρόπους μαζί με τον Δημήτρη για να τον βγάλει από τη μέση.

Μετά την αποκάλυψη για τη συγγένεια, η Διώνη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί δεν άντεχε την ντροπή. Ωστόσο, κανείς δεν έμαθε τον πραγματικό λόγο αυτής της κίνησης. Η ίδια δήλωσε πως διέπραξε αυτή την αποτρόπαια πράξη στον εαυτό της, εξαιτίας όσων έμαθε για τις δουλειές του πατέρα της.

Μετά από τόσα ψέματα και μυστικά που βγαίνουν στο φως, Φίλιππος και Διώνη ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα: Το τεστ DNA που θα αλλάξει τη ζωή τους, στη σειρά Ήλιος. Ένα τεστ που έπρεπε να γίνει πολύ καιρό τώρα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ