Ήλιος Spoiler: Σαπίζουν στο ξύλo την Αλίκη – Σε σοκ ο Δημήτρης

1102

Άσχημες προβλέπονται οι εξελίξεις όσο αναφορά την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση του εργοστασίου.

Η γυναίκα όπως όλα δείχνουν έχει βάλει στόχο να φτάσει την υπόθεση στα άκρα με σκοπό να τιμωρηθούν οι ένοχοι που κρύβονται πίσω από την μόλυνση του νερού. Αυτό βέβαια προκαλεί πανικό στην Ιωάννα και τους ανωτέρους της, με την ίδια να προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να απομακρύνει την Αλίκη από την συγκεκριμένη υπόθεση, στην σειρά Ήλιος.

Η Αλίκη σε πολύ άσχημη κατάσταση
Η Ιωάννα παρατηρεί όσο περνούν οι μέρες πως η Αλίκη δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση και πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα τινάξει όλα στον αέρα. Έτσι παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε ένα ακραίο σχέδιο με σκοπό να την τρομοκρατήσει. Η αδίστακτη γυναίκα πληρώνει κάτι άνδρες για να την ξυλοκοπήσουν. Την επόμενη κιόλας στιγμή η εντολή της εκτελείται, με την Αλίκη να πέφτει θύμα πολύ άγριου ξυλοδαρμού.

Οι άνδρες την παρατάνε αιμόφυρτη κάπου ερημικά και φεύγουν καλύβοντας όλα τους τα ίχνη. Η Αλίκη κάνει ότι μπορεί να για να συνέλθει και να σταθεί στα πόδια της αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Κάποιοι τυχαίοι περαστικοί την εντοπίζουν και την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης μαθαίνοντας τι ακριβώς συνέβη τρελαίνεται καθώς δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του την εικόνα την Αλίκης στην σειρά Ήλιος, γνωρίζοντας φυσικά ποιος κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ