Ήλιος: Τρίτο πρόσωπο αιτία χωρισμού για Δημήτρη και Αλίκη

310

Ένα γεγονός θα σταθεί η αφορμή για να διαλυθεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ο Δημήτρης και η Αλίκη χωρίζουν επεισοδιακά, εξαιτίας ενός προσώπου που έρχεται από το παρελθόν, για να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές της σειράς Ήλιος. Οι δύο αυτοί χαρακτήρες έχουν περάσει πολλά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, με τον Δημήτρη να στέκεται φρουρός απέναντι στην αγαπημένη του Αλίκη.

Οι προσπάθειές του να ανακαλύψει ποιος ήθελε να την σκοτώσει, συνεχίζονται. Στο μεταξύ, η Αλίκη προσπαθεί να συνέλθει από τα τελευταία γεγονότα με την μητέρα της. Μετά τον θάνατο της Ιωάννας, η ζωή της αλλάζει ολοκληρωτικά. Στο πλευρό της στέκεται μία φίλη της από τα παλιά, η οποία μόνο για καλό δεν ήρθε στην Καβάλα… Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Το νέο πρόσωπο που διαλύει το ζευγάρι
Ποιος είναι ο λόγος που ο Δημήτρης και η Αλίκη χωρίζουν, στη σειρά Ήλιος; Σύμφωνα με όσα γράφει το TV24, μία πολύ καλή φίλη της Αλίκης, η Μπέττυ, την επισκέπτεται, με σκοπό να περάσουν λίγες μέρες μαζί. Η Μπέττυ φαίνεται να νοιάζεται πάρα πολύ την φίλη της, γεγονός που αποδεικνύεται από την δύναμη που της δίνει καθημερινά. Την στηρίζει σε όλα και δένεται κάθε μέρα, τόσο με την ίδια, όσο και με τα παιδιά της.

Όταν η πρωταγωνίστρια αποφασίσει να της γνωρίζει τον άντρα της ζωής της, όλα θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Η Μπέττυ γνωρίζει τον Δημήτρη και συναισθήματα, αλλά και αναμνήσεις ζωντανεύουν μέσα σε μια στιγμή. Φαίνεται πως ο Δημήτρης είχε για αρκετό καιρό δεσμό με την κολλητή φίλη της αγαπημένης του. Οι δύο πρώην βρίσκονται μετά από καιρό, αντιμέτωποι με ένα πολύ αγαπημένο τους άτομο.

Η Μπέττυ επιμένει να αποκαλύψει στην φίλη της όλη την αλήθεια για τον πρώην της, ο Δημήτρης, όμως αρνείται να κατηγορηματικά! Δε θέλει σε καμία περίπτωση να μαθευτεί κάτι τέτοιο, επομένως της ζητάει να μη μιλήσει. Άλλωστε για εκείνον η σχέση τους δε σήμαινε τίποτα…

Η Μπέττυ δε μπορεί να κρατηθεί και μιλάει ανοιχτά στην καλή της φίλη. Της αποκαλύπτει πως με τον σύντροφό της, στο παρελθόν είχαν μία όμορφη σχέση με πολλές αναμνήσεις. Η Αλίκη καταρρέει κι έτσι εκείνη και ο Δημήτρης χωρίζουν, με τα γεγονότα να ανατρέπονται στη σειρά Ήλιος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ