Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα έμπαινα ευχαρίστως στις Άγριες Μέλισσες»

377

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην Real Life και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στην τηλεόραση καθώς και στην επιθυμία του να συμμετάσχει στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό χώρισε με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, εξήγησε πως μετά από τη συμμετοχή του στο Κόκκινο Ποτάμι και την Αγγελική, θέλει να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για τις Άγριες Μέλισσες
«Μετά το ξεχωριστό «Κόκκινο Ποτάμι» και την δυνατή «Αγγελική», οφείλω να ανέβω ένα σκαλί στην επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά και όχι να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν ανήκω σε αυτούς που καίγονται, ντε και καλά, να κάνουν ντε και καλά τηλεόραση. Ό,τι ήρθε στα χέρια μου μέχρι τώρα δεν με έπεισε να πω ναι… Θέλω να σεβαστώ όσα έκανα. Για αυτό και θα πω ναι μόνο αν έρθει κάτι ιδιαίτερο.

Ευχαρίστως θα έμπαινα στις Άγριες Μέλισσες, αν μου πρότειναν έναν ρόλο, που με κέντριζε γιατί είναι μια σειρά που δικαίως την έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος, δίνοντάς της… πράσινο φως και για του χρόνου. Όλα είναι θέμα ρόλου», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ