Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας νέος φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία

175

Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» που θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1, ο Νικόλας συναντά στην ομάδα ψυχικής υποστήριξης τον Ματθαίο.

Αρχικά τον αντιμετωπίζει με καχυποψία, όταν, όμως, γνωρίζονται καλύτερα, ο μυστηριώδης άνδρας θα του προτείνει βοήθεια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι θα τα βρίσκεις εδώ.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος θα ζητήσει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι κι οι δυο τους θα γίνουν στόχος των τοκογλύφων.
Ένας νέος φόνος σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία.

Επεισόδιο 47ο: Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύμμαχος του Νικόλα και γιατί προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια με τη δική του υπόθεση; Ο Νικόλας έχει αρχίσει και σκέφτεται τρόπους για να λύσει μόνος τις εκκρεμότητες που έχει και με τους τοκογλύφους, αλλά και με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους. Τα υπόλοιπα θύματά τους, όμως, φοβούνται και δεν είναι πρόθυμα να μιλήσουν ανοιχτά.

Η Κατερίνα, ο Θοδωρής και η Στέλλα καταθέτουν στην Αστυνομία για τις απειλές του ανθρώπου που έμπλεξε τον συμμαθητή τους.

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας είχε μάθει κάτι επιπλέον όταν απείλησε τον Μάνο, και προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Η Βικτόρια δεν πείθεται ακόμη να ζήσουν στο σπίτι του Νικόλα με τη Νάσια και τον Στάθη. Ανησυχεί για το πόσο έχει αλλάξει και προσπαθεί να τον στηρίξει. Πώς θα απειλήσει τον Ίσσαρη ο Μάνος;

Επεισόδιο 48ο: Ο Μάνος αρχίζει και απειλείται από διάφορες περίεργες συμπτώσεις. Στον πανικό του ζητάει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι κι οι δυο τους θα γίνουν στο τέλος στόχος των τοκογλύφων επειδή απέτυχαν να τους καλύψουν. Και ο Νικόλας, όμως, ζητάει τη συνεργασία της Πολέμη. Της εξηγεί το μέγεθος της διαφθοράς που εκπροσωπεί ο Μάνος και τα θύματά του. Αν τον στηρίξει, δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια για όσα χατίρια δεν τους έκανε.

Η σχέση της Νάσιας με τον Στάθη προχωράει και κάνει τον Χρήστο ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Ο Κάσδαγλης θέλει να προστατέψει τους μαθητές του από την υπόθεση των ναρκωτικών που άνοιξε με τη σύλληψη του Γιάννη. Ποιος φόνος θα σοκάρει τον Νικόλα και την Αστυνομία;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Κάνε ότι κοιμάσαι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Κάνε Ότι Κοιμάσαι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ