Κάνε ότι Κοιμάσαι: Νέα άφιξη στη σειρά από τις Άγριες Μέλισσες

258

Το ψυχολογικό θρίλερ της ΕΡΤ1 συνεχίζεται και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ μία νέα άφιξη έρχεται από τις Άγριες Μέλισσες για να φέρει τα πάνω κάτω. Όσο προχωράει η ιστορία τόσο περισσότερα πρόσωπα εμφανίζονται στη σειρά και το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεδιπλώνεται.

Αυτή τη φορά στο «Κάνε ότι Κοιμάσαι» έρχεται ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σε έναν ρόλο έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, που αγαπήθηκε ευρέως από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», θα εμφανιστεί στις οθόνες μας αρχές Φεβρουαρίου και θα υποδυθεί τον Λημνιό, σύμφωνα με το TiVi. Ο Λημνιός είναι προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πληροφοριών και ορκισμένος εχθρός της Άννας, από τότε που δούλευαν μαζί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Λημνιός εκμεταλλεύεται την καταγγελία εναντίον της στο Εσωτερικών Υποθέσεων και καταφέρνει να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο Λημνιός είναι ένας άνθρωπος με πολύ επικίνδυνα μυστικά που μπορεί να καταστρέψει, όποιον τον πλησιάζει.

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης έρχεται στο «Κάνε ότι Κοιμάσαι» για να ταράξει τα νερά και οι εξελίξεις αναμένονται θυελλώδεις. Η Άννα θα τα βρει σκούρα με τον Λημνιό και θα έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Το «Κάνε ότι Κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια από το καινούργιο έτος, ενώ πληροφορίες θέλουν η σειρά να έχει πάρει το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Κάνε ότι κοιμάσαι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Κάνε Ότι Κοιμάσαι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ