Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί που δε ξέραμε έως τώρα ότι θα παίξουν

236

Η μεγάλη επιστροφή της σειράς, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού πριν από δυο χρόνια, είναι γεγονός. Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια, όπως ονομάζεται ο δεύτερος συναρπαστικός κύκλος ετοιμάζεται με πυρετώδης ρυθμούς.

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου και το youfly.com, σας έχει αποκλειστικά όλες τις νέες προσθήκες των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην σειρά, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι νέοι ηθοποιοί που εντάσσονται στο cast του Κόκκινου Ποταμιού
Η Μαριάννα Κιμούλη, ο Τάσος Σωτηράκης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Εύα Σιμάτου και ο Μιχάλης Μαρκάτης είναι οι νέες προσθήκες του βασικού καστ των ηθοποιών της σειράς που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα έχουν όλοι τους καθοριστικό ρόλο στην πλοκή και την εξέλιξη της ιστορίας.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, για ακόμα μια φορά έκανε το θαύμα του και δημιούργησε μια ομάδα ηθοποιών που σίγουρα θα λατρέψει το φανατικό κοινό της σειράς. Εκτός όμως από αυτούς, όπως πάλι σας είχαμε αποκλειστικά ενημερώσει, στον νέο κύκλο της σειράς θα δούμε και τους: Φωτεινή Ντεμίρη, Φώτη Πετρίδη, Μανόλη Κλωνάρη, Σωτήρη Χατζάκη, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνο Καζάκο, Δήμητρα Σιγάλα, Παύλο Κουρτίδη, Όμηρο Πουλάκη, Πέτρο Ξεκούκη, Κέλλυ Γιακουμάκη και Άγγελο Ανδριόπουλο.

Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια, δια χειρός Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα του OPEN να μας καθηλώσει καθώς εκτός από την ιστορία και το cast των ηθοποιών είναι εξαιρετικό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ