Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το φινάλε – Πώς τελειώνει η σειρά;

1069

Spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι! Αυτό είναι το φινάλε – Πώς τελειώνει η σειρά; Ποιος πεθαίνει και τι γίνεται με τον Μίλτο και την Ιφιγένεια;

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά είναι από τις κορυφαίες της σεζόν! Ομολογώ ότι αρχικά δεν την παρακολουθούσα, όμως τελικά έχω πάθει… εθισμό και δεν χάνω επεισόδιο! Έψαξα λοιπόν, και βρήκα το μεγάλο φινάλε!

Προσοχή, σας τονίζω ότι είναι spoiler μεγατόνων και αν δεν θέλετε να μάθετε, μην προχωρήσετε.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η σειρά του Open tv που σαρώνει σε τηλεθέαση, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Εκεί είδα το φινάλε και τονίζω από τώρα πως το σενάριο έχει διασκευαστεί, επομένως ο δαιμόνιος Μανούσος Μανουσάκης, μπορεί να κάνει αλλαγές!

Ποιος ήρωας πεθαίνει

Στο τέλος του βιβλίου, Ιφιγένεια και Μίλτος δεν είναι μαζί. Την τύχη της κοπέλας, δεν θα σας την αποκαλύψω αλλά θα σας πω τα πάντα για το Μίλτο! Ο ήρωας Μίλτος, σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους. Το πτώμα του, το μεταφέρουν και το ρίχνουν στο ποτάμι που βλέπουμε στην αρχή της σειράς.

Το αίμα του, το βάφει κόκκινο και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά αλλά και το βιβλίο έχουν αυτό το όνομα. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες μου όμως, θέλουν το κανάλι να διαλέγει άλλο φινάλε για την σειρά αλλά σε γενικές γραμμές το μοτίβο δεν παρεκλίνει και πολύ από το βιβλίο. Υπομονή λοιπόν και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική… για όλους μας!

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ