Κώστας Παπαδόπουλος: «Τη γυρίζει τη μπιφτέκα»: «Να ζητήσω συγγνώμη στον Αλέξη Παππά αν θέλει»

1293

Ο Αλέξης Παππάς κινήθηκε νομικά κατά του Κώστα Παπαδόπουλου μετά από ένα προσβλητικό σχόλιο.

Ο Αλέξης Παππάς κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας είχε πει: «Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τ@. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα»!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε τώρα στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ότι δεν έχει λάβει καμία μήνυση από τον Αλέξη Παππά και τόνισε ότι έκανε χιούμορ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε ένα event που ήμουν και είχε κάμερες. Με ρώτησαν ποια είναι η άποψή μου για το Bachelor. Εγώ αναφέρθηκα για το Bachelor με αυτά τα λόγια. Με λάθος έκφραση. Πάνω στα όρια του χιούμορ φυσικά. Για τον ρόλο που έχει καλεστεί να παίξει σε αυτό το ριάλιτι. Αυτά τα λόγια μπερδευτήκανε. Εγώ τα είπα με χιούμορ. Όταν είδα πως πάει να βγει λάθος νόημα, τοποθετήθηκα πάνω σε αυτό. Δήλωσα πως αναφερόμουν στον ρόλο που καλέστηκε να παίξει στο Bachelor. Πλάκα έκανα και όταν είπα πως ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά του The Bachelor. Είδατε εσείς να παίρνει κάποιο ακίνητο. Θα ήθελα όταν βγει ο Αλέξης από το παιχνίδι, να δει όλα αυτά που έχουν γίνει, να με πάρει τηλέφωνο, να του εξηγήσω κι αν θεωρεί πως εγώ κάπου τον προσβάλλω, να του ζητήσω συγγνώμη αν θέλει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ