Λάουρα – The Bachelor: Δεν φαντάζεστε τι έγραψε στο Instagram για την εξωτερική εμφάνιση του Αλέξη Παππά

960

Η 19χρονη Λάουρα μπορεί να έμεινε λίγο στον δεύτερο κύκλο του «The Bachelor», αλλά κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της με τις ατάκες και την επιθετική συμπεριφορά της απέναντι στον Αλέξη Παππά.

Η μελαχρινή κοπέλα αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο και μάλιστα πριν την «Tελετή των Ρόδων», καθώς ο Αλέξης Παππάς την έδιωξε από το ριάλιτι, λέγοντάς της: «Είσαι πολύ κλειστή στον εαυτό σου… Έχω σχηματίσει μία άποψη για σένα που είναι αρνητική. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να σε κυνηγήσω, ούτε να έρθω πιο κοντά σου, γιατί έκανες πρώτη την απόσταση τεράστια… Ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα πράγματα σου και να φύγεις».

Η Λάουρα έχει πλέον επιστρέψει στο Instagram και μάλιστα σε q&a με τους followers της απάντησε σε ερώτηση για την εξωτερική εμφάνιση του Αλέξη Παππά, τον οποίο συνέκρινε με την… Βαλέρια, τη «συγγραφέα» που αποχώρησε από την τελευταία «Τελετή των Ρόδων».

Παράλληλα η Λάουρα έβαλε στην ανάρτηση και την ατάκα που χρησιμοποίηση η Αθηνά από την Νέα Υόρκη όταν αντίκρυσε τον Αλέξη Παππά στην πρεμιέρα του «The Bachelor».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ