Μάγισσα: Η Θεοφανώ κάθε φορά που έχει οράματα τα μάτια της γυρνούν ανάποδα

273

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά αφού, η Θεοφανώ κάθε φορά που έχει οράματα τα μάτια της γυρνούν ανάποδα και μεις περιμένουμε με αγωνία την έναρξη των επεισοδίων.

Περιμένουμε….. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!!!!!!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Αποτελεί μία από τις πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές, που έχει στα σκαριά του το κανάλι του Αμαρουσίου. Η «Μάγισσα» είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα τη φετινή σεζόν αλλά τελικά πήρε αναβολή για την επόμενη, είναι από τις ακριβές παραγωγές μυθοπλασίας .

Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 έρχεται από την νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 από τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες .

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έχουν γράψει το σενάριο σε μία σειρά-υπερπαραγωγή…

Μια σειρά εποχής, που τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1818.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, γεμάτο με έντονο μυστήριο, σασπένς, ξόρκια αλλά και έρωτες λίγο πριν την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Μάλιστα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, τα γυρίσματα που θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, ενώ για τις ανάγκες της σειράς θα στηθεί ένα σκηνικό για να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες

Η σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα, στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1.

Το κόστος παραγωγής είναι αρκετά μεγάλο. Όλοι εργάζονται για να δώσουν το 100% του εαυτού τους, προκειμένου αυτή η σειρά να χαραχτεί στις μνήμες των τηλεθεατών, αλλά και στην ιστορία της ελληνικής μυθοπλασίας.

Ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχει πραγματοποιηθεί στη Μάνη (Καρδαμύλη, Οίτυλο), στο Λαύριο και στον Μαραθώνα (όπου γυρίστηκε και μια ναυμαχία για τις ανάγκες της σειράς). Φυσικά, τα περισσότερα σκηνικά βρίσκονται στα Σπάτα.

Το κοινό θα ταξιδέψει πίσω στο 1818, λίγο πριν την ελληνική Επανάσταση, τότε που οι Έλληνες ετοιμάζονταν ενεργά, για να ξεσηκωθούν απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο οικογένειες, οι οποίες χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα.

Για χάρη του αγώνα, γίνεται μια “συμφιλίωση” μέσω ενός γάμου. Το ζευγάρι αποκτά ένα παιδί, το οποίο εντοπίζεται από την υπηρέτρια της οικογένειας νεκρό στο ποτάμι. Όλοι την κατηγορούν για τον θάνατο του μωρού και την αποκαλούν “μάγισσα”. Ποια είναι, όμως, η σκληρή αλήθεια;

Οι “καλοί” και οι “κακοί”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, ο Τάσος Νούσιας θα υποδυθεί τον “κακό” της ιστορίας. Θα είναι πειρατής με ισχυρό ρόλο. Στην απέναντι πλευρά, βρίσκεται ο ήρωας του Γιώργου Γάλλου, ο οποίος είναι ο καλός της κοινότητας κι ένας άνθρωπος που παλεύει για τις ισορροπίες και την ειρήνη.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, στη νέα σειρά του ANT1 με τίτλο “Μάγισσα”, θα δούμε αρκετές ερωτικές σκηνές, αλλά και ωμή βία. Αποκεφαλισμοί, βασανιστήρια, αλλά και έντονος ερωτισμός, θα μας καθηλώσουν από τα πρώτα επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τα σκηνικά, αξιοζήλευτα θα είναι και τα εφέ της σειράς. Η Μάγισσα Έλλη Τρίγγου, κάθε φορά που θα έχει οράματα, τα μάτια της θα γυρνούν ανάποδα, με το περίεργο αυτό “χαρακτηριστικό” της, να μη περνά απαρατήρητο.

Η σειρά αυτή θα είναι μιας σεζόν και θα αποτελείται από 60 επεισόδια. Αναμένεται να βγει στον αέρα το Σεπτέμβριο ή το αργότερο μέσα στον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ