Μαρίνα Λικμέτα: «Εγώ δεν έρχομαι δεύτερη» (video)

414

Το «The Bachelor» έριξε τίτλους τέλους και ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, που δεν είναι άλλη από την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρίνα Λικμέτα

Φήμες θέλουν την 19χρονη Μαρίνα Λικμέτα θέλουν να είναι σε συχνή επικοινωνία με τον Παναγιώτη μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους δυο τους να φέρονται να συνεχίζουν ό,τι άφησαν στη μέση.

Ωστόσο η νεαρή καλλονή έδωσε τέλος στις φήμες μέσα από δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής στην «Φωλιά των Κουκου».

«Συγχαρητήρια στη Νικόλ! Μπράβο της! Δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο, ποτέ μου δεν ζήλεψα. Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γιατί ένιωσα πολύ πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να διεκδικείς έναν άνδρα. Είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Δεν δέχθηκα πόλεμο, απλά γενικά στα reality υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό. Δεν μετανιώνω για τις ατάκες που είπα.

Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είμαι ήρεμη, το παρελθόν δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω τι κάνουν ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή… Το τελευταίο story που είδα, τα έχουνε απ’ ότι κατάλαβα. Πάντως μαζί μου δεν είναι και ούτε πρόκειται να είναι, εγώ δεν έρχομαι δεύτερη, οπότε καλά να περνάνε.

Ο Παναγιώτης μου έχει στείλει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης εμένα δεν θα μου έλεγε κάτι όλο αυτό γιατί όταν τελειώνει κάτι τελειώνει. Με όλες τις κοπέλες νομίζω ότι έχει επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι πολύ λογικό αυτό. Με τη Νικόλ έχουμε κάποιες επαφές, θα συνεργαστούμε κιόλας για μια εταιρεία», είπε η Μαρίνα Λικμέτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ