Ματίνα Νικολάου: Συγκινημένη μίλησε για τον σύντροφο της Βασίλη Πορφυράκη! (video)

881

Με γλυκά λόγια για τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη, μίλησε η Ματίνα Νικολάου στον αέρα της εκπομπής “Μαζί σου σαββατοκύριακο” και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η Ματίνα είναι ανιδιοτελής, ταλαντούχα και λαμπερή. Ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και τυχερός που είμαι δίπλα της και αυτή που έχει εμένα. Είμαστε μαζί, προχωράμε πολύ όμορφα… Όταν έχεις μια σχέση με έναν άνθρωπο και μέσα στο δρόμο γίνονται όμορφα πράγματα γι’ αυτόν, χαίρεσαι διπλά. Είμαστε ενάμισι χρόνο μαζί και γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες», είπε ο Βασίλης Πορφυράκης.

«Τον Βασίλη τον είχα δει στην εκπομπή σου και στο X Factor, ήξερα την ιστορία του… Και τον θαύμαζα γιατί είναι πάρα πολύ ταλαντούχος, έχει μια εξαιρετική φωνή, αλλά πέρα από αυτό, είχα διακρίνει και την ευαισθησία του σαν άνθρωπος. Αυτό που έχει κάνει ο Βασίλης είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Είναι πολύ δύσκολη η φάση που βρέθηκε εκείνο το διάστημα και τα κατάφερε χωρίς να έχει ένα πρόγραμμα. Αναγκάστηκε και μπήκε στα βαθιά. Αυτό, όταν ένας άνθρωπος το έχει περάσει και το έχει ζήσει, μόνο θετικά μπορεί να του χαρίζει για τη ζωή του. Αυτό είναι κάτι που θαυμάζω πάρα πολύ στον Βασίλη.

Ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, όταν μιλάει για τα αδέρφια του, πραγματικά ακούω να μιλάει ένας γονιός. Αυτό δεν μπορεί να φύγει γιατί έτσι το έζησε, έτσι το βίωσε. Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλα βήματα για τον εαυτό του και νομίζω ότι σε πάρα πολύ ωραία φάση», είπε η Ματίνα Νικολάου.

https://www.youtube.com/watch?v=kiC-nZDIQpk

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ