Μαύρο Ρόδο: «Φοβάμαι Σταυρίνο!»

55

Ο Σταυρίνος και η Γιάννα, δύο από τους ήρωες της σειράς «Μαύρο Ρόδο» που αγαπιούνται πολύ, συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για να βρει το δρόμο στον οποίο μπορεί να προχωρήσει η αγάπη τους.

Φουντώνει το πάθος ανάμεσα σε Γιάννα και Σταυρίνο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια Σταυρίνος και Γιάννα αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στον αγαπημένο τους αχυρώνα όπου εκεί έζησαν κατά το παρελθόν τον μεγάλο τους έρωτα. Η Γιάννα αγωνιά για το μέλλον της σχέσης τους και απευθυνόμενη στο Σταυρίνο του λέει: «Εύχομαι να έρθει επιτέλους η μέρα που θα μπορέσουμε να φύγουμε μαζί από εδώ και να αναπληρώσουμε το χρόνο που χάσαμε». Τα λόγια αυτά της Γιάννας συγκινούν τον Σταυρίνο ο οποίος αμέσως την αγκαλιάζει και τη φιλάει.

Η Γιάννα θυμάται όσα έχουν συμβεί κατά το παρελθόν και ανησυχεί: «Φοβάμαι Σταυρίνο! Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε ευτυχισμένοι. Πάντα κάτι θα μας χωρίζει» του λέει ενώ ο Σταυρίνος προσπαθεί να την καθησυχάσει: «Μην τα σκέφτεσαι αυτά. Ίσως μια μέρα καταφέρουμε να βρούμε τη λύση». Εν συνεχεία Σταυρίνος και Γιάννα καταλήγουν να κάνουν έρωτα και να ζουν τη στιγμή με τον δικό τους τρόπο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ