Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος και Νατάσα ζευγάρι

223

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Γεράσιμος και Νατάσα θα γίνουν ζευγάρι.

Η Ευτυχία ομολογεί στο Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος είναι άφαντος.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της. Μετά το αρχικό πανικό της αποφασίζει να ξεκαθαρίσει το παρελθόν της μια για πάντα και διώχνει κακήν κακώς τον Γεράσιμο

Καταρρακωμένος από την απόρριψη της Ελισάβετ ο Γεράσιμος το ‘χει ρίξει στο ποτό. Μάλιστα θα βρει παρηγοριά σε ένα απρόσμενο πρόσωπο.. την Νατάσσα ! Η τραγουδίστρια είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον Πέτρο και η σχέση της με τον Παράσχο υπήρξε επεισοδιακή και γεμάτη εντάσεις. Τώρα φαίνεται πως νιώθει και εκείνη να βουλιάζει στην μοναξιά. Οι δυο τους έρχονται αναπάντεχα κοντά και παίρνουν μαζί μια νύχτα πάθους.

Και αν χαρήκατε πως ο Γεράσιμος επιτέλους θα αφήσει την Ελισάβετ στην ησυχία της έχουμε να σας πούμε πως τσάμπα η χαρά. Καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr , δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η σχέση καθώς ύστερα από ένα περιστατικό η Νατάσα θα ανακαλύψει την τρέλα του Γεράσιμου και αυτός ο δεσμός λίγο πριν αρχίσει θα λήξει άδοξα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ «ΠΡΟΔΩΣΕΙ» Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ