Μαύρο ρόδο: “Η μαζί ή κανείς ΑΚΟΥΣ…” – Θέλουν να πάνε μαζί στο θάνατο… Ένα βήμα πριν σκοτώσουν Ελισάβετ & Πέτρο

89

Στο σημερινό (24/1) επεισόδιο του Μαύρου ρόδου αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις από την απαγωγή του Πέτρου και της Ελισάβετ, καθώς τα δύο νεαρά παιδιά πέρασαν το βράδυ τους σε ένα υπόγειο.

Οι σημερινές (24/1) εξελίξεις στο Μαύρο ρόδο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Πολυξένη βλέπει μια πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Στην Πάτρα, ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι και το λέει στον θείο του. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες: «Δεν σου έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα, ο ανιψιός σου μάλλον κοιτάζει να πάρει τη θέση μου και θα το κάνει με κάθε τρόπο». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο απαγωγέας ανοίγει την αποθήκη και σημαδεύει την Ελισάβετ με το όπλο του. Ο Πέτρος μπαίνει μπροστά να τη σώσει και τελικά τρώει εκείνος τη σφαίρα.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τετάρτη (25/1)
Η Ελισάβετ ουρλιάζει και τρέχει κοντά στον Πέτρο που έφαγε σφαίρα: «Κρατήσου, θα γίνεις καλά! Σε παρακαλώ», του λέει και κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει ζωντανό.

Απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, κλειδωμένοι, με ελάχιστη τροφή και νερό, αγωνιούν για τη ζωή τους, όμως η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τούς φέρνει ακόμα πιο κοντά. Ο Βίκος και Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Και ο πρώτος έχει κάθε λόγο να το κάνει καθώς αν ο απαγωγέας συλληφθεί, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τον «καρφώσει» στην αστυνομία σαν ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής. Παράλληλα, η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου, ενώ τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την ηγουμένη.

Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση και στην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ, θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σου να βρω τον γιο μου», είναι τα λόγια του. Ο Βίκος τον σημαδεύει με το όπλο του: «Πόσο εύκολο θα μου ήταν τώρα να πατήσω τη σκανδάλη και να δω τα μυαλά σου σκορπισμένα παντού», λέει και τραβάει το όπλο: «Όμως θα σε βοηθήσω! Μαζί θα βρούμε ποιος το έκανε αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο «ΠΑΡΑΣΧΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΗ
Μαύρο Ρόδο: Ο σκοτεινός ρόλος του Παράσχου ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
«Μαύρο Ρόδο»: Το συγκλονιστικό μυστικού του Γεράσιμου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ