Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση Βίκου – Φιλαρέτης θα συγκλονίσει

293

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η συνάντηση Βίκου – Φιλαρέτης θα συγκλονίσει.

Το Μαύρο Ρόδο φέρνει μία συγκλονιστική συνάντηση στα επόμενα επεισόδια καθώς δύο κόσμοι συγκρούονται την ώρα που δύο… ερωτευμένοι πιάνονται στα χέρια. Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση κορυφώνει την αγωνία όσον αφορά τη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ αλλά και την ιστορία του Βίκου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Πέτρος προσπαθεί να αποτρέψει την Ελισάβετ από το να γυρίσει στη Γερακιανή εκείνη όμως του ζητάει να την αφήσει μόνη της για να πάρει τις αποφάσεις της. Ο Γεράσιμος μεθάει άσχημα και ανακοινώνει στους γονείς του ότι δε θα γυρίσει ξανά στο χωριό την ώρα που η Ελισάβετ παίρνει τον αντίθετο δρόμο μαζί με τον Λευτέρη.

Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος από την απόφαση της Ελισάβετ και πηγαίνει σπίτι της θείας της προκειμένου να τη ρωτήσει τι έκανε λάθος. Εκεί όμως θα φτάσει και ο μεθυσμένος Γεράσιμος με τις συνέπειες της συνάντησης να είναι πολύ άσχημες…

Ο Θέμης μαθαίνει επιτέλους χαρμόσυνα νέα καθώς τα κτήματα της μονής περνάνε στα χέρια του. Ο Θέμης μάλιστα υπόσχεται στην Φιλαρέτη ότι θα αναλάβει προσωπικά να ξεδιαλύνει την εμπλοκή του Ζαμάνου στο χαμένο της παιδί.

Την ίδια ώρα ο Βίκος παραγγέλνει στον Παράσχο σφαίρες και εκείνος φοβάται ότι θα είναι οι σφαίρες που θα χρησιμοποιήσει να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια ζητάει από την Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Καστρινού.

Ο Βίκος όμως θα έχει και άλλες εξελίξεις στην ιστορία του. Αρχικά η Αλεξία προβληματίζεται για πρώτη φορά από τη γιαγιά της για το αν έχει ο Βίκος εμπλοκή στο φόνο της μητέρας της. Εκείνος παγώνει από την ερώτησή της. Δε θέλει να χάσει την κοπέλα από το πλάι του αλλά ούτε και να πάει φυλακή.

Παράλληλα όμως έχει και άλλα μέτωπο ανοιχτά που δεν αφορούν καμία από τις άλλες ιστορίες αλλά το παρελθόν του. Ο Βίκος φτάνει ξανά στο μοναστήρι αποφασισμένος να μιλήσει στη Φιλαρέτη και η συνάντησή τους αναμένεται να συγκλονίσει.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80-81-82 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ