Μαυρό Ρόδο: Ο Πέτρος φιλάει την Νατάσα

554

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Πέτρος φιλάει την Νατάσα.

Άντε βρε Πέτρο και ‘συ…..

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται η Ελισάβετ με τον Πέτρο μετά την αιμορραγία που την έριξε αναίσθητη. O γιατρός την εξετάζει για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της ενώ ο Πέτρος, γεμάτος αγωνία περιμένει να μάθει τι έχει συμβεί. Όταν η Ελισάβετ βγαίνει από το εξεταστήριο εκείνος τρέχει κοντά της. Όμως εκείνη δεν έχει την παραμικρή διάθεση να του μιλήσει.

Το μωρό της δεν έχει πάθει κάτι, συνεχίζει να μεγαλώνει, όμως αυτή έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν σκοπεύει να του μιλήσει ξανά για τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στη γαλήνη του μοναστηριού, να γεννήσει και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της, για αυτό και του λέει ψέματα ότι δεν υπάρχει τίποτα πια που να τους συνδέει και φεύγει. Ο Πέτρος απελπίζεται.

Συντετριμμένος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα αφού η Ελισάβετ του έχει ξεκαθαρίσει, με όλους τους τρόπους πως δεν τον θέλει κοντά της. Έτσι νιώθοντας ότι δεν έχει καμία θέση πια στην Γερακιανή παίρνει το δρόμο της επιστροφή, όταν ένα μήνυμα που βλέπει τον παραξενεύει. Η ελπίδα ξύπνα μέσα του και πηγαίνει εσπευσμένα στο μοναστήρι, μαζί με τον Λευτέρη, ο οποίος επίσης θέλει να μάθει την αλήθεια για την κόρη του.

Αυτή που θα τους βοηθήσει είναι η Φιλαρέτη, η οποία ξέρει ότι το μωρό της Ελισάβετ είναι ακόμη ζωντανό και προσπαθεί να την κάνει να καταλάβει πως η θέση της πια είναι στον έξω κόσμο. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει πως ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και ενώ όλοι τον ψάχνουν στην κλινική που νοσηλεύονταν, εκείνος έχει ένα και μόνο σκοπό να επιστρέψει στο μοναστήρι για να είναι κοντά στην Ελισάβετ.

Ο Μανώλης με την ευτυχία που γνωρίζουν την εμμονή του γιου τους για την κοπέλα την παρακαλούν να του μιλήσει μήπως και μπορέσει να τον ηρεμήσει. Εκείνη στο μεταξύ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια για το μωρό, για τον εαυτό της. Όμως ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι παραμένει έγκυος και το λέει στον Πέτρο. Όμως αυτός δεν ξέρει πια πώς να φερθεί.

Προσπαθεί, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, να βρει έναν τρόπο για να διαχειριστεί την όλη κατάσταση ώστε να την φέρει ξανά κοντά του, όμως δεν μπορεί. Ο Παναγιώτης είναι δίπλα του και τον στηρίζει διαρκώς, όμως την τελική ώθηση που χρειάζεται θα του τη δώσει η Νατάσα και αυτός με τη σειρά του θα την ανταμείψει με ένα φιλί.

 

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ