Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος οργανώνει την δολοφονία του Θέμη

301

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Βίκος οργανώνει την δολοφονία του Θέμη.

Μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Βίκου όλοι πιστεύουν πως είναι νεκρός. Η Αλεξία έχοντας γλιτώσει από τη βομβιστική επίθεση θρηνεί για το χαμό του αγαπημένου της. Μάλιστα όταν φτάνει στο σημείο της έκρηξης ο πατέρας της, ξεσπάει εναντίον του λέγοντας του λόγια πίκρα που τον τσακίζουν.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Σε έξαλλη κατάσταση του φωνάζει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της και φεύγει. Ο Θέμης πληγώνεται από τη στάση της και φοβάται ότι θα χάσει για πάντα τη μονάκριβη κόρη του. Οι μέρες περνούν και η Αλεξία στην προσπάθεια της να ξεπεράσει το χαμό του Βίκου ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι θα πραγματοποιήσει ένα μακρινό ταξίδι.

Όταν όμως πηγαίνει προς το αεροδρόμιο βλέπω ξαφνικά μπροστά της τον Βίκο ζωντανό. Ο άντρας έχοντας επιστρέψει από την κόλαση αγκαλιάζει την αγαπημένη του, η οποία με δάκρυα χαράς ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν.

Μάλιστα στη συνέχεια βρίσκει τον πατέρα της και με τη στάση της τον φέρνει στα όρια του. Την ίδια μέρα άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω απ’ το μαγαζί του Θέμη και εκείνος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για αντίποινα από τα τσιράκια του Βίκου.

Παράλληλα ο Βίκος οργανώνει τη δολοφονία του Καστρινού και στέλνει στην δουλέψει του έναν δικό του άνθρωπο που ονομάζεται Φρέντι για να παρακολουθεί κάθε κίνηση του και να τον ενημερώνει. Πλέον το μόνο που επιθυμεί ο Βίκος είναι να κλείσει με τα ίδια του τα χέρια τα μάτια του Θέμη μια για πάντα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ