Μαύρο Ρόδο: Ώρες αγωνίας για το μωρό – Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

460

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ελισάβετ βρίσκεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία και θα υπάρξουν ώρες αγωνίας για το μωρό.

Όχι ρε παιδιά…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, μία απρόσμενη εξέλιξη προκαλεί τρόμο στην Ελισάβετ, καθώς διαπιστώνεται αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει το μωρό που κυοφορεί.

Η ζωή της Ελισάβετ άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη όταν γνώρισε τον αληθινό έρωτα και για χάρη του απαρνήθηκε την αφοσίωσή της στο Θεό. Ωστόσο, η κοπέλα έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε το μοναστήρι για τον Πέτρο και παρόλο που γνωρίζει ότι κυοφορεί το παιδί του εμμένει στην απόφαση της να ζήσει ως μοναχή.

Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα καθώς όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς η Ελισάβετ πρόκειται να βιώσει τραγικές καταστάσεις. Από τη μία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως θα γίνει μητέρα ενώ παράλληλα δέχεται πόλεμο από την Κασσιανή που κάνει ό,τι μπορεί για να την διώξει από τη Μονή.

Όμως η νεαρή μοναχή δεν θέλει να επιστρέψει στα εγκόσμια. Παράλληλα η καρδιά της είναι ακόμα δοσμένη στον Πέτρο και της κοστίζει που τον έχει αποκλείσει από τη ζωή της. Η πίεση, το βάρος και ο πόνος που αισθάνεται είναι αβάστακτα και δυστυχώς επηρεάζουν την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, η Ελισάβετ κάποια στιγμή, ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο κελί της νιώθει ξαφνικά έντονους πόνους στην κοιλιά. Στη συνέχεια διαπιστώνει με τρόμο ότι έχει ακατάσχετη αιμορραγία.

Αμέσως την κυριεύει πανικός και φοβάται πως ίσως αποβάλλει. Ο κίνδυνος να μην επιβιώσει στο έμβρυο είναι μεγάλος και καλεί σε βοήθεια. Οι καλόγριες μεταφέρουν εσπευσμένα την κοπέλα στο νοσοκομείο ενώ για την κατάσταση της ενημερώνεται και ο πατέρας της ο όποιος σπεύδει στο πλευρό της.

Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερα ταραγμένος και αποφασίζει να ειδοποιήσει και τον Πέτρο. Έτσι λοιπόν του τηλεφωνεί και του λέει πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η Ελισάβετ να χάσει το παιδί. Στο άκουσμα της είδησης, ο αρχιτέκτονας τρελαίνεται και πηγαίνει κοντά της.

Οι ώρες κυλούν εφιαλτικά για όλους. Περιμένουν μία ενημέρωση από τους γιατρούς ενώ η Ελισάβετ τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσει το μωρό της και προσεύχεται συνεχώς στο Θεό από τα βάθη της καρδιάς της να πάνε όλα καλά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ