Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτός είναι ο λόγος για το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Παράσχος – Στο φως όλη η αλήθεια

552

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Παράσχου.

Ο Θέμης τον τελευταίο καιρό υποψιάζεται όλο και πιο έντονα πως ο Παράσχος δεν του είναι και τόσο… πιστός συνεργάτης. Κάποια στιγμή μάλιστα τον πιάνει να απειλεί το Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου και επιβεβαιώνεται.

Μόνο που δε σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Γρήγορα ο Θέμης και ο Παράσχος έχουν μια σκληρή αναμέτρηση και ο τελευταίος αναγκάζεται να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό παιχνίδι που παίζει, αλλά και να αποκαλύψει για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό.

Συγκεκριμένα του λέει, ότι πήγε για δουλειά κοντά του για να τον εκδικηθεί επειδή σε μία συμπλοκή που συνέβη στο παρελθόν οι μπράβοι του σκότωσαν την σύντροφο του.

Ο Θέμης ταράζεται και χωρίς να χάνει χρόνο, οργανώνει τη σκληρή τιμωρία του, άλλοτε στενού συνεργάτη του. Αργότερα για όλα τα παραπάνω ενημερώνεται και ο Βίκος, και ο Παράσχος φοβάται πως θα οργανώσει σύντομα την δολοφονία του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80-81-82 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ