Μαύρο Ρόδο: Το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ της σειράς του MEGA

149

Το Μαύρο Ρόδο είναι από τις πιο αναμενόμενες σειρές της νέας σεζόν και το MEGA το βράδυ της Παρασκευής έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ, εγείροντας την περιέργεια.

Μαύρο φόντο κι ένα κλουβί στο κέντρο. Ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο ανθίζει με τα πράσινα φύλλα του να φυτρώνουν και να ανοίγουν πλατιά. Ξαφνικά, όμως, το βαθύ κόκκινο χρώμα του λουλουδιού μετατρέπεται σε μαύρο. Το μαύρο ρόδο αρχίζει να μαδάει και μερικά πέταλα αιωρούνται και φεύγουν μακριά, πριν μετατραπούν σε στάχτη.

Το εντυπωσιακό teaser τρέιλερ της σειράς «Μαύρο Ρόδο» ντύνεται μουσικά από μία μυστηριώδη μελωδία, ρομαντική μα και ανατριχιαστική. Με άρωμα από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA καταφέρνει να “κλέψει” τις εντυπώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη κι αφηγείται την ιστορία της αδελφής Ελισάβετ, μίας καλόγριας που επιστρέφει στο πατρικό της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, την σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγωνστόπουλος και την παραγωγή η JK Productions. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα παίξουν οι ανερχόμενοι Φωτεινή Παπαθεωδόρου και Νίκος Κούκας, αλλά και οι αγαπημένοι Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακκούρης, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Καρακάση, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ευθαλία Παπακώστα, η Θεοφανία Παπαθωμά κι ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Μαύρο Ρόδο | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ