Μουτσινάς εκθέτει Καινούργιου για στημένες τηλεφωνικές – Απίστευτο βίντεο!

297

Δύο τηλεθεάτριες «πιάστηκαν» να λένε ακριβώς τα ίδια λες και τα διαβάζουν από χαρτί με διαφορά πέντε μηνών, ενώ το πάνελ ακούει τον πόνο τους με «έκπληξη».

Οι συχνά ακραίες προσωπικές εξομολογήσεις ανώνυμων τηλεθεατών σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές προκαλούν εντύπωση ενώ πολλοί αμφιβάλλουν για το κατά πόσο είναι αυθόρμητες ή εντελώς στημένες.

Στην πρωινή εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου υπάρχει στήλη με ζωντανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών, οι οποίοι – συνήθως γυναίκες- λένε τον πόνο τους και παίρνουν συμβουλές από το πάνελ της εκπομπής.

Όμως, ο Νίκος Μουτσινάς και η ομάδα του έπιασαν λαβράκι… Εντόπισαν μια τηλεφωνική επικοινωνία η οποία είχε ξαναπροβληθεί ακριβώς ίδια πριν από πέντε μήνες.

Το θέμα της 32χρονης Λένιας στην εκπομπή της Τετάρτης, 16.10, ήταν: «Για να εκδικηθώ την ξαδέλφη μου, που μου πήρε το αγόρι, φλέρταρα τον δικό της, αλλά τον ερωτεύτηκα».

Την προηγούμενη σεζόν, στην εκπομπή της 17.5.2019, η 32χρονη Βάσια είχε ακρβώς το ίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει (με την πρόταση ελαφρώς αλλαγμένη):

«Θα χωρίσω την ξαδέλφη μου από τη σχέση της. Την εκδικούμαι που κάποτε μου έκλεψε τον άντρα».

Το πιο απίστευτο όμως είναι ότι οι δύο τηλεθεάτριες, με διαφορά πέντε μηνών, λένε ακριβώς τα ίδια λόγια, σαν να διαβάζουν το ίδιο ακριβώς κείμενο, χωρίς καμία παραλλαγή.

Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ