Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις για την συμμετοχή του στον Σασμό και το δυνατό spoiler

282

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη τρύπωσαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων του Σασμού και συνάντησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, για την Κρήτη, αλλά και για τα αδιάκριτα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

«Ο Αντρέας Βρουλάκης θα κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει τον σασμό. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν άλλο κώδικα τιμής, έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας και θα υποστηρίξει το δίκιο και το αίμα. Είναι δύσκολο γι αυτός μετά από τόσ χρόνια που λείπει, 30 χρόνια μακριά από το χωριό, να αποδεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων στο χωριό. Θα ανακατέψει την τράπουλα και σίγουρα θα καθυστερήσει τον σασμό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Ό, τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωρα. Είναι φανταστικοί ηθοποιοί, νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτούς και αυτό είναι επίσης ευλογία. Δεν το περίμενα ότι θα είμαι στον Σασμό. Είχα αποφασίσει να μην κάνω κάτι. Έχω μία ταινία που είναι στα σκαριά και είχα αποφασίσει να κάνω αυτό. Τελικά πείστηκα να συμμετέχω στη σειρά.

Σίγουρα θα με δω λίγο στην αρχή, να δω τι έχω κάνει. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Δύσκολα μου αρέσω. Μου είπαν ότι θα ερωτευτώ στη σειρά», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον Σασμό.

Για την σχέση του με την Κρήτη: «Τη γνώρισα στη “Λέξη που δεν λέω”. Έμεινα 7 μήνες στην Κρήτη κι εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, έκανα φίλους και από τότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Είναι ένας τόπος που με γειώνει και βρίσκω στην ψυχή μου. Ότι με κάνει ευτυχισμένο με έναν τρόπο, το έχω κάνει τατουάζ».

Για τη δημοσιότητα και πώς την αντιμετωπίζει, είπε: «Σιγά σιγά “ψήνομαι” με την αναγνωρισιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι είναι να κάνω θα το κάνω και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει. Δεν σταματάω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ