Ναυσικά Παναγιωατακοπούλου για το GNTM: «Μου έγινε πρόταση φέτος να συμμετέχω, αλλά αρνήθηκα»

357

Ένα ατύχημα εν ώρα εργασίας στη Μύκονο, την ανάγκασε να κυκλοφορεί με πατερίτσες αλλά και να μείνει εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων για πάνω από ένα μήνα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της και το χειρουργείο που πρόκειται να κάνει, στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη.

“Βρισκόμουν στη Μύκονο για ένα video shooting και ξαφνικά έπεσα και κυριολεκτικά έμεινα στον τόπο, που λένε. Το αριστερό μου πόδι πρήστηκε τόσο πολύ, που είχε γίνει τριπλάσιο και αναγκαστικά ακύρωσα τη δουλειά και ήρθα εσπευσμένα στην Αθήνα για να ξεκινήσω φυσικοθεραπείες. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αφού περπατάω. Όλα καλά, αλλά οι γιατροί που έχω επισκεφθεί μετά τη μαγνητική μού λένε ότι πρέπει να μπω να κάνω χειρουργείο προκειμένου να επανέλθει ο χιαστός”, αναφέρει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Σχετικά με το αν θα συμμετείχε στο GNTM, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση: “Μου έγινε πρόταση φέτος να συμμετέχω, αλλά αρνήθηκα, γιατί δεν θεωρώ ότι έχω ανάγκη από μια τέτοιου είδους προβολή”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ