Νικολέττα Τσομπανίδου: Απαντά πόσους ακόλουθους πήρε μετά το “The Bachelor” και πως αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε

272

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του “The Bachelor”, Νικολέτα Τσομπανίδου, μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για όλα.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε στο “The Bachelor”, πόσους ακόλουθους πήρε στο Instagram μετά το ριάλιτι, αλλά μίλησε και στη φιλία της με την Σία Βοσκανίδου.

Νικολέττα Τσομπανίδου – Πως αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε στο “The Bachelor”
«Είμαι μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα. Ότι είμαι σε αυτή την ηλικία, ότι έχω κάνει πολλά περισσότερα βήματα από ότι κάποιος άλλος στην ηλικία. Πιστεύω πως έχω άστρο. Έχω καταφέρει πάρα πολλά. Σε ένα χρόνο μετακόμισα και άνοιξα 2 μαγαζιά. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να σχεδιάζω εγώ, αλλά είμαι πολύ δημιουργική, έχω πολλές ιδέες. Με βοηθάνε άνθρωποι να τις υλοποιήσω. Τα χρήματα που κέρδισα στο παιχνίδι το έχω επενδύσει στο επιχειρηματικό μου βήμα».

Νικολέττα Τσομπανίδου – Οι followers μετά το “The Bachelor”, τα κιλά που πήρε και η κοπέλα από το ριάλιτι με την οποία κάνει ακόμα παρέα
«Νομίζω πως είμαι το μοναδικό άτομο, που όταν βγήκαν από ένα ριάλιτι πήραν τόσους πολλούς ακόλουθους. Πήρα γύρω στους 200 χιλιάδες. Μπήκα με 1.000 και βγήκα με 210.000 χιλιάδες.

Πήρα 7 κιλά. Μπήκα 54 και βγήκα 61 -62. Τρώγαμε πολύ και δεν υπήρχε άσκηση από επιλογή μας. Από το άγχος δεν μπορούσες να σταματήσεις να τρως. Το άγχος το έβγαζες εκεί.

Έκανα μια φιλία μέσα, την Σία. Είναι η νέα μου κολλητή. Περνάμε πάρα πολύ ωραία».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ